Συνάντηση του Παναγιώτη Πλακεντά με εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Εορδαίας

 

Με τους εκπροσώπους του άτυπου συντονιστικού οργάνου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Εορδαίας, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς. Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Εθελοντισμού-Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού και ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Κυριάκος Αντωνιάδης, συζητήθηκαν κυρίως θέματα τα οποία αφορούν την επαναλειτουργία των σχολείων, έπειτα από την διακοπή των δια ζώσης μαθημάτων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς της Covid-19.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας υπογράμμισε ότι στην παρούσα χρονική περίοδο αυτό που προέχει είναι η καθημερινή μέριμνα της εφαρμογής όλων των προβλεπόμενων, από τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, των εκπαιδευτικών καθώς και όλων των εργαζόμενων στα σχολεία.

Στο τέλος της συζήτησης συμφωνήθηκε να υπάρχει άμεση επικοινωνία με αμοιβαία συνεργασία, έτσι ώστε να ξεπερνιούνται τα ζητήματα που μπορεί να προκύπτουν και τα οποία αφορούν την εύρυθμη λειτουργία και την καθημερινότητα όλων των σχολικών μονάδων.

You May Also Like

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή της Φλώρινας

Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από -370- δενδρύλλια κάνναβης Για την υπόθεση συνελήφθη…

Update: Επικαιροποίηση Λίστας Καταστημάτων  Εξυπηρέτησης Κατ’ Οίκον  για τους Πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Μεσοποταμίας

Update: Επικαιροποίηση Λίστας Καταστημάτων  Εξυπηρέτησης Κατ’ Οίκον  για τους Πολίτες της Δημοτικής…

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 26-02-2018 έως 04-03-2018)

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από…

Το πρόγραμμα της χριστουγεννιάτικης εκδρομής του Συλλόγου “Μαζί σου”

Το πρόγραμμα της χριστουγεννιάτικης εκδρομής του Συλλόγου “Μαζί σου”

123 Εκθέτες από 13 χώρες δίνουν το «παρών» στην 43rd KASTORIA International Fur Fair. Μεγάλο το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών – Εγγραφές από 26 χώρες!

123 Εκθέτες από 13 χώρες δίνουν το «παρών» στην 43rd KASTORIA International…

Το μνημόσυνο ηρώων στρατιωτών μας στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Καστοριάς. Ψυχοσάββατο 2 Μαρτίου 2019 Γράφει ο Γιώργος Τ. Αλεξίου Έφ. Υπολοχαγός (ΠΒ)

Το μνημόσυνο ηρώων στρατιωτών μας στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Καστοριάς. Ψυχοσάββατο 2 Μαρτίου…

Δημοσιεύτηκε η Πρόσκληση για την Εξωστρεφή Επιχειρηματικότητα  στη Δυτική Μακεδονία

Δημοσιεύτηκε η Πρόσκληση για την Εξωστρεφή Επιχειρηματικότητα  στη Δυτική Μακεδονία

Εξιχνίαση κλοπής σε οικία σε περιοχή της Κοζάνης. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού

Εξιχνίαση κλοπής σε οικία σε περιοχή της Κοζάνης. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος…

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών | 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις Φυσικές Επιστήμες στην Προσχολική Εκπαίδευση, με τίτλο : «Από τις επιστημονικές πρακτικές και το πείραμα έως τη διερεύνηση και το STE(A)M: μια νέα εποχή σύνθεσης»

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την…