Παγώνη: «Βάφομαι και περιποιούμαι τον εαυτό μου γιατί βοηθά τους ασθενείς μου. Κάθε καλοκαίρι πηγαίνω Μύκονο»

Ματίνα Παγώνη: Στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Μεσάνυχτα» φιλοξενήθηκε η γνωστή λοιμωξιολόγος. Η ίδια δεν μάσησε τα λόγια της και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της έθεσε η Ελεονώρα Μελέτη. Αναλυτικότερα, η συνέντευξή της:

Ματίνα Παγώνη: Όσα ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις της

Για τα μαθητικά χρόνια της, είπε: «Είναι απλά τα πράγματα… Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, κυρία Μελέτη, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί! Είναι μία μεγάλη εμπειρία αυτό. Πάντα βαφόμουν. Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και, όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, αλλά περιορισμένα. Εγώ βέβαια όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει λέγοντας πως ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, άριστη άρα μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν. Είχα φορέσει τότε και μίνι φούστα και είχα κυκλοφορήσει! Αυτό μου άρεσε. Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν», συμπλήρωσε η γνωστή λοιμωξιολόγος.

Για τη γνωριμία, με το σύζυγό της, είπε: ”Εκτός από την ιατρική ασχολιόμουν με τα συνδικαλιστικά. Όσοι έχουν ασχοληθεί με τον συνδικαλισμό δεν έχουν προσωπική ζωή και όποιος πει ότι έχει είναι ψέμα… Εγώ είμαι παντρεμένη. Στη θητεία μου ως γιατρός έχω περάσει από τρία νοσοκομεία. Ήθελα από μικρή να γίνω γιατρός… Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Άργος, είμαι μοναχοπαίδι και λίγο καλομαθημένη. Ήμουν καλή μαθήτρια πάντα και μου έκαναν όλα τα χατίρια… Μεγάλωσα άνετα, δε μου έλειπε τίποτα για αυτό ίσως και ήμουν κακομαθημένη.

Εγώ έδωσα εδώ, μπήκα στην κτηνιατρική, δε μου άρεσε και έφυγα έξω… Επέλεξα την παθολογία γιατί ασχολείσαι σχεδόν με όλες τις άλλες ειδικότητες. Αν δε ξέρεις παθολογία δε μπορείς να μάθεις καμία άλλη ειδικότητα” εξομολογήθηκε η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε, “Το κόστος του φόρτου εργασίας σε συνδυασμό με την ενασχόληση με τον συνδικαλισμό είναι μεγάλο… Ο σύζυγος είναι γιατρός και δεν παραπονιέται γιατί γνωρίζει πως είναι να είσαι γιατρός. Είναι παθολόγος…. Τα ιατρικά δεν τα συζητάμε ποτέ. ΄Τώρα με την πανδημία λέμε κάποια πράγματα αλλά μέχρι εκεί. Γνωριστήκαμε στη Λήμνο που έκανα το αγροτικό μου, πέρασε κάποιο διάστημα, μετά ήρθαμε στην Αθήνα και παντρευτήκαμε”.

Ματίνα Παγώνη: Τι είπε στη συνέχεια

Στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε και στην απόφασή της να μην αποκτήσει παιδιά. “Δεν έχω παιδιά. Έχω κάνει τις επιλογές μου. Τα παιδιά μου αρέσουν να παίζω για λίγο αλλά μέχρι εκεί. Γιατί να πω ψέματα; Είχα σκεφτεί ότι όταν κάνεις ένα παιδί να αφοσιωθείς σε αυτό και δεν είναι εύκολο να δουλεύεις δέκα ώρες και να γυρνάς το βράδυ στο σπίτι γιατί δεν έχει και κανένα νόημα να το μεγαλώσουν οι παππούδες ή κάποιος άλλος. Αλλά αυτό πιστεύω εγώ μπορεί να είναι και λάθος” είπε.

Για την περιποιημένη εμφάνιση, τα καλοκαίρια στη Μύκονο και τις προβλέψεις για τους επόμενους μήνες, είπε:

 

Στη συνέχεια της συνέντευξης η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε ότι πάντα της άρεσε να βάφεται και να περιποιείται τον εαυτό της και θεωρεί πως αυτό είναι κάτι που βοηθά για τους ασθενείς της ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε πως κάθε χρόνο πηγαίνει για μια εβδομάδα στη Μύκονο ενώ άλλο ένα μέρος των διακοπών της το περνάει στη Λήμνο όπου έχει και σπίτι.

Όσο για τους επόμενους μήνας όπως είπε δεν πιστεύει ότι μέχρι το Πάσχα θα έχουμε ξεμπερδέψει με τον κορονοϊό αλλά τόνισε με βεβαιότητα πως του χρόνου θα περάσουμε όλοι τις γιορτές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα γιορτάζοντας.

Ματίνα Παγώνη: Τι ανέφερε στο τέλος των δηλώσεών της

Η περίφημη δήλωση για τις λειτουργίες και τα 2 lockdown

“Είπα ότι καλό είναι να είμαστε όλοι προσεκτικοί και αφού δε μπορούμε να πάμε στην εκκλησία να κάτσουμε σπίτι μας, να προσευχηθούμε και αν θέλουμε ας ανοίξουμε την τηλεόραση ή τα ραδιόφωνο να ακούσουμε τη λειτουργία… Μπορώ να πάω στην εκκλησία χωρίς να είναι η λειτουργία, να προσευχηθώ και να φύγω” ανέφερε για μια δήλωση που είχε κάνει για τις λειτουργίες και σχολιάστηκε έντονα τονίζοντας ότι η ίδια πιστεύει πολύ και συνέχισε μιλώντας για τα δυο Lockdown.

 

“Ευτυχώς έγινε το πρώτο Lockdown, αυτό ήταν πραγματικό lockdown γιατί τώρα δεν είναι, τώρα είναι όλοι κάθε πρωί στο δρόμο. Ο κόσμος τότε ήταν φοβισμένος… Ξεκινήσαμε να βλέπουμε τι γίνεται έξω και να κάνουμε μελέτες χωρίς να ξέρουμε τι ήταν αυτό που είχαμε να αντιμετωπίσουμε.. Δείξαμε μεγάλη ψυχραιμία, οι νοσηλευτές και οι γιατροί έδωσαν τόσο μεγάλους αγώνες που αν δεν είσαι μέσα να τα ζεις δε μπορείς να τα καταλάβεις, να καταλάβεις τους αγώνες που δόθηκαν και για όσους νόσησαν από covid αλλά και για όλους τους υπόλοιπους ασθενείς” είπε επισημαίνοντας ότι καταλαβαίνει αυτούς που δε πιστεύουν στον κορονοϊο και υποστηρίζει ότι χρειάζονται επιστημονική ενημέρωση.

“Ο κόσμος τώρα βγαίνει έξω γιατί πιστεύει ότι θα το αντιμετωπίσουμε αυτό και ότι το εμβόλιο είναι θεραπεία, δεν είναι θεραπεία είναι πρόληψη. Ο κόσμος μετά από εννιά μήνες έχει κουραστεί” ανέφερε ακόμα.

Μ. Παγώνη: Ακολουθούν βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Μεσάνυχτα»

ΠΗΓΗ:https://www.enimerotiko.gr/

You May Also Like

Μάσκες στα σχολεία: Συνεχίζεται το αλαλούμ με τις διαστάσεις – Φόβοι ότι τώρα θα πέσουν… μικρές

Μάσκες στα σχολεία: Συνεχίζεται το αλαλούμ με τις διαστάσεις – Φόβοι ότι…

ΥΠΑΑΤ: Eκδόθηκε ο οριστικός πίνακας με τα 31 δημόσια έργα που εντάσσονται στη Δράση 4.3.1

  ΥΠΑΑΤ: Eκδόθηκε ο οριστικός πίνακας με τα 31 δημόσια έργα που…

Σημαντική ενίσχυση Αγροτών που επλήγησαν από τον κορωνοϊό

Σημαντική ενίσχυση Αγροτών που επλήγησαν από τον κορωνοϊό

Προσφυγή Κεραμέως στη Δικαιοσύνη κατά της απεργίας των εκπαιδευτικών για την ελληνική «PISA»

Προσφυγή Κεραμέως στη Δικαιοσύνη κατά της απεργίας των εκπαιδευτικών για την ελληνική…

Χρυσή Αυγή: Αποκαθηλώθηκε η πινακίδα από τα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη

Με παρέμβαση του δήμου απομακρύνθηκε η επιγραφή που παρέμενε αναρτημένη στο κτήριο…

Τη δημιουργία ενός δημόσιου ενυδρείου στην ανατολική πλευρά του παραλιακού μετώπου προωθεί ο δήμος Θεσσαλονίκης – Τι προβλέπει το σχέδιο

Τη δημιουργία ενός δημόσιου ενυδρείου στην ανατολική πλευρά του παραλιακού μετώπου προωθεί…

Οι τουρκικές αρχές γκρέμισαν την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Προύσα

Οι τουρκικές αρχές γκρέμισαν την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Προύσα