Χυδαία επίθεση στους γιατρούς από τον Γιώργο Αυτιά

Ο συστημικός Γιώργος Αυτιάς ξέφυγε! Η προκλητική επίθεση που έκανε ο δημοσιογράφος  του ΣΚΑΪ στους υγειονομικούς προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις αφού η υπέρασπιση του για τα μεγαλεία της κυβέρνησης, πέρασε σε άλλο επίπεδο.

Ο Αυτιάς εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση στον Νικόλαο Καπραβέλο, Διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, όταν εκείνος εξέφρασε την άποψή του για το άνοιγμα της αγοράς: «Δεν πρέπει να ανοίξουμε. Είναι μεγάλο το ρίσκο, βλέπετε όλη η Ευρώπη κλείνει» είπε χαρακτηριστικά.

«Επειδή εσείς  θέλετε να είσαστε σίγουροι κι ωραίοι κι αραχτοί»

Ως συνήγορος του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος παραδέχτηκε ότι η μοναδική στρατηγική της κυβέρνησης είναι «βλέποντας και κάνοντας», «άνοιξε-κλείσε» κλπ., ο Αυτιάς απάντησε με θράσος: «δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή εσείς  θέλετε να είσαστε σίγουροι κι ωραίοι κι αραχτοί»!

Αυτό απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς στους υγειονομικούς που εργάζονται στην πρώτη γραμμή, εκτεθειμένοι όλους αυτούς τους μήνες στην πανδημία αλλά και την αδιαφορία της κυβέρνησης που ομολογεί ότι το υποστελεχωμένο ΕΣΥ δεν άντεξε την υγειονομική κρίση.

«Είμαστε λογικοί άνθρωποι και βλέπουμε τις παρενέργειες της οικονομίας οι οποίες αποτιμώνται σε ευρώ. Όμως, κ. Αυτιά οι υγειονομικοί μετράνε θανάτους, οι θάνατοι δεν αποτιμώνται κύριοι» απάντησε ο κ. Καπραβέλος.

ΠΗΓΗ:https://www.newsbreak.gr/