Τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν οι Σύλλογοι της Π.Ε. Καστοριάς, με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας,  επισκέφτηκε η Βουλευτής της Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου

«Για να διατηρήσουμε την παράδοσή μας και να προχωρήσουμε στην ανάπτυξή της αλλά και την πρόοδο της περιοχής, χρειαζόμαστε ανθρώπους κοινωνικά υγιείς, ανθρώπους που βρίσκουν διεξόδους στην κοινωνία που ζουν. Όμως για να έχουν διέξοδο, για να έχουμε αποτελέσματα, πρέπει να υπάρχει πολιτισμός σε όλες τις μορφέ ς του.

Γι’ αυτό έδωσα και πάλι από κοντά τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου με αφορμή τις εκδηλώσεις τους για την κοπής της βασιλόπιτας, στον ΣΧΟΚ, στον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο Αρμονία, στην Οργάνωση Ποντίων Καστοριάς, στον Επιμορφωτικό Σύλλογο Ζουζουλιωτών, στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, Στον Λαογραφικό & ΅ξωραϊστικό Σύλλογο Κοτυλιωτών «Πρ.Ηλίας», στον Σύλλογο Γυναικών Κωσταραζίου, Στον Σύλλογο ΠΕΛΣΑ Αμπελοκήπων και στον Προοδευτικό Σύλλογο Κυριών Καστοριάς.

Ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα. Είθε το 2017 να είναι μια χρονιά αναγέννησης για την πατρίδα μας»!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.