Υποτίθεται πως η 29χρονη Τζένι Ντάντι φρόντιζε την 69χρονη Λιζ Γιανγκς που υπέφερε από άνοια και είχε περιορισμένη κινητικότητα.

Όμως στα ανατριχιαστικά βίντεο από κρυφές κάμερες η νεαρή γυναίκα φαίνεται να κακοποιεί κατ’ εξακολούθηση την ηλικιωμένη, ανήμπορη γυναίκα.

Το καλοκαίρι του 2019, η κόρη της 69χρονης προβληματίστηκε από τους μικροτραυματισμούς που εντόπισε στην άρρωστη μητέρα της.

Το σώμα και το πρόσωπό της είχε αμυχές, φουσκάλες και μελανιές, που δεν δικαιολογούνταν, αφού η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορούσε να περπατήσει.

Τότε ήταν που άρχισε να καταγράφει το υλικό που τράβαγε κάμερα στο δωμάτιο της μάνας της. Από τα βίντεο προέκυψε ότι η νεαρή γυναίκα κακοποιούσε την ηλικιωμένη.

Την πίεζε να φάει με τη βία και της μιλούσε άσχημα. Συχνά της τραβούσε τα μαλλιά και τη μύτη και της έσπρωχνε με δύναμη το φαΐ στο στόμα.

Αντί να προσέχει τη γιαγιά ως όφειλε, διαρκώς ασχολείτο με το κινητό της.

Την άφηνε βρεγμένη στο κρύο καλυμμένη μόνο με μια πετσέτα για ώρα, ενώ κάποια φορά που είχε φέρει τον σκύλο της μαζί, το ζώο είχε γδάρει τη γιαγιά άσχημα στα πόδια, προκαλώντας βαθιές πληγές.

Τα σοκαριστικά βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Νόρφολκ, στις 22 Γενάρη.

«Ξέρουμε ότι η δημοσίευση του οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις, κάτι που κατανοούμε απολύτως. Είναι πολύ δύσκολο να το παρακολουθήσει κανείς. Εξετάσαμε σοβαρά την δημοσιοποίηση του βίντεο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η οικογένεια της Λιζ ήθελε να δημοσιευτεί για να γίνει γνωστή η υπόθεση» σχολίασε η τοπική αστυνομία.

«Δυστυχώς, η μαμά πέθανε κατά τη διάρκεια της έρευνας, κάτι που το κάνει ακόμα πιο δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε, γνωρίζοντας ότι της φερόταν τόσο άσχημα κατά την τελευταία χρονιά της ζωής της» λέει η κόρη της 69χρονης γυναίκας, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπόιντ, Daily Mail.

«Εμπιστευτήκαμε την Τζένι και πιστεύαμε ότι ειλικρινά νοιαζόταν για τη μαμά, αλλά πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας με τον χειρότερο δυνατό τρόπο» λέει η γυναίκα.

«Ήταν σχεδόν αδύνατο να βλέπω το υλικό, με έκανε να αρρωσταίνω σωματικά. Δεν άντεχα στη σκέψη πως η Τζένι θα ήταν σε θέση να φροντίζει τα αγαπημένα πρόσωπα κι άλλων ανθρώπων και να τα κακοποιεί και να τα βασανίζει με τον τρόπο που έκανε στη μαμά» συνεχίζει η κόρη της ηλικιωμένης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το δικαστήριο του Νόριτς στη Βρετανία που εκδίκασε την υπόθεση έκρινε στις 18 Γενάρη την 29χρονη ένοχη για την κακοποίηση της ηλικιωμένης και την καταδίκασε σε εξάμηνη φυλάκιση.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες: