Έργο 250.000 για συντηρήσεις δρόμων σε οικισμούς του Δήμου Νεστορίου

 

            Η σύμβαση του έργου «Αποκαταστάσεις κατεστραμμένων υποδομών λόγω έντονων καιρικών φαινομένων σε οικισμούς του Δήμου Νεστορίου» υπογράφθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2021 μεταξύ του δημάρχου Νεστορίου κ. Χρ. Γκοσλιόπουλου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας κ. Β. Δέδε. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 250.000 και η χρηματοδότησή του προέρχεται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

            Το έργο περιλαμβάνει τσιμεντοστρώσεις δρόμων στους οικισμούς Επταχωρίου, Κυψέλης, Πεύκου και Πτελέας, ασφαλτοστρώσεις στους οικισμούς Νεστορίου, Χρυσής και Αγίας Άννας, όπως επίσης συντήρηση και επέκταση πλακοστρώσεων στο Πευκόφυτο.

            «Με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών λύνονται σημαντικά και χρονίζοντα προβλήματα στην εσωτερική οδοποιία αρκετών οικισμών, αναβαθμίζεται η εικόνα τους και βελτιώνεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων.

            Πλέον αυτών, η προοπτική περαιτέρω αρχιτεκτονικής αναβάθμισης και ανάδειξης όλων των οικισμών του Δήμου σχετίζεται με την ένταξη των αναπλάσεων που ήδη ετοιμάζονται μελετητικά  για τα προγράμματα ΕΣΠΑ και Α. Τρίτσης και θα υποβληθούν εντός του 2021, με πολλαπλά οφέλη για τους οικισμούς και τους κατοίκους» δήλωσε ο δήμαρχος Νεστορίου κ. Χρ. Γκοσλιόπουλος.

 

You May Also Like

Υγιές συκώτι και στις γιορτές: Γιατί το όργανο αυτό είναι πολύτιμο και πώς θα το προστατέψεις

Table of Contents Hide Υγιές συκώτι και στις γιορτές: Γιατί το όργανο…

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 60 κιλών και 954 γραμμαρίων, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας

Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 60  κιλών…

ΕΠΑΛ Άργους Ορεστικού: Γιορτή λήξης σχολικού έτους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 στο ΕΠΑ.Λ. Άργους…

Τρίτο θανατηφόρο τροχαίο σε τρεις μήνες με θύμα αρκουδάκι στην περιοχή Κλειδί Αμυνταίου

Τρίτο θανατηφόρο τροχαίο σε τρεις μήνες με θύμα αρκουδάκι στην περιοχή Κλειδί…

Δήμος Καστοριάς: Συγκροτήθηκε η Επιτροπή για την εξέταση των αιτήσεων των ευπαθών καταναλωτών, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας

Δήμος Καστοριάς: Συγκροτήθηκε η Επιτροπή για την εξέταση των αιτήσεων των ευπαθών…

Σύλληψη δυο ατόμων στην Καστοριά για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση

Σύλληψη δυο ατόμων στην Καστοριά για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών, κατά…

Δ. Κωτούλας: «Καταγγέλλω την εσφαλμένη εικόνα που παρουσιάζετε, που πιστεύω ότι είναι αναληθής, διχαστική και μη παραγωγική»

Επιστολή προς τον Αντιδήμαρχο Τ.Υ Καστοριάς Σωκράτη Λιάνο απέστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος…