![Screenshot_2021-01-29 Στην τελετή ορκωμοσίας νέων Πυροσβεστών της Σχολής Πτολεμαΐδας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγ[...]](https://i2.wp.com/orizontespress.gr/wp-content/uploads/2021/01/Screenshot_2021-01-29-Στην-τελετή-ορκωμοσίας-νέων-Πυροσβεστών-της-Σχολής-Πτολεμαΐδας-παραβρέθηκε-ο-Δήμαρχος-Εορδαίας-Παναγ....png?resize=696%2C374&ssl=1)
Στην τελετή ορκωμοσίας νέων Πυροσβεστών της Σχολής Πτολεμαΐδας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Συνάντηση με τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος
Συνάντηση με τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο, είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, ενώ νωρίτερα παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας νέων Πυροσβεστών που πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Πτολεμαΐδας.
Στην συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Πλακεντάς σημείωσε με έμφαση, ότι ο Δήμος Εορδαίας θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας με κάθε πρόσφορο τρόπο ή μέσο, όπως άλλωστε κάνει από την ημέρα που αυτή ξεκίνησε, καλύπτοντας τις ανάγκες που προκύπτουν εξαιτίας των νέων συνθηκών που έχει επιφέρει κυρίως η πανδημία.