Έκκληση προς το Δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή απευθύνει ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Πετρόπουλος, έτσι ώστε να συσκεφτεί η Δημοτική Ομάδα του συνδυασμού «ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ», καθώς όπως λέει ο ίδιος μέσω της επιστολής του, τα θέματα που ταλανίζουν το Δήμο είναι πολλά και ανοιχτά και θα πρέπει να ακουστεί η φωνή όλων των Δημοτικών Συμβούλων.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Κύριε Δήμαρχε,

Ξεκινήσαμε το 2014, με πίστη και ενθουσιασμό, να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου Καστοριάς, αλλά μια σειρά από γεγονότα, στην καθημερινή διαχείριση των Δημοτικών πραγμάτων, δείχνουν ότι μάλλον αλλάξαμε εμείς.

Τα 2 χρόνια που πέρασαν και ενώ πολλά πιεστικά θέματα βρίσκονταν στο προσκήνιο, η Δημοτική μας Ομάδα συνεδρίασε 2 μόνο φορές.

Πολλές φορές μέχρι σήμερα, και εγώ και άλλοι συνάδελφοι, ζητήσαμε να συγκληθεί η Δημοτική μας Ομάδα, να συζητήσουμε διεξοδικά τα θέματα, να εκφράσουμε την άποψή μας και να συμμετέχουμε στην λήψη των αποφάσεων.

Δυστυχώς αυτό δεν έγινε ποτέ. Πάντα μια μικρή ομάδα αποφάσιζε για όλα. Και αυτό ασφαλώς δεν είναι αυτό που είχαμε οραματιστεί όταν ξεκινήσαμε ούτε αυτό που υποσχεθήκαμε στους συμπολίτες μας.

Σήμερα, που πολλά θέματα είναι ανοιχτά και ταλανίζουν το Δήμο Καστοριάς, σήμερα είναι η ώρα που πρέπει να ακουστεί η φωνή όλων των δημοτικών συμβούλων.

Όλοι, εμείς, που αγωνιστήκαμε για την επικράτηση του συνδυασμού «ΕΝΤΙΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ», τώρα είναι η ώρα που πρέπει να εκφράσουμε την άποψή μας.

Για τους παραπάνω λόγους, σας ζητώ να προχωρήσετε άμεσα στην σύγκληση της Δημοτικής μας Ομάδας.

Είμαι σίγουρος ότι και εσείς αντιλαμβάνεστε, ότι μπροστά στα υπαρκτά αδιέξοδα, πρέπει το σύνολο της Δημοτικής ομάδας να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβει τις ευθύνες της.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Καστοριάς

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.