Ανατριχιαστικές οι περιγραφές των θυμάτων. Τα αγόρια υποβάλλονταν σε συστηματική σεξουαλική κακοποίηση, ενώ τα ανάγκαζαν να παίρνουν και ναρκωτικά.

Μια σοκαριστική έκθεση είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας, σχετικά με μοναχές στη Γερμανία που ανάγκαζαν ορφανά αγόρια να κακοποιούνται σεξουαλικά από επιχειρηματίες και ιερείς στην καθολική Αρχιεπισκοπή της Κολωνίας.

Η έκθεση συντάχθηκε μετά από αγωγή που κατατέθηκε κατά του Τάγματος των Αδελφών του Θείου Λυτρωτή από τα θύματα κακοποίησης.

Η αγωγή με επικεφαλής το 63χρονο θύμα Karl Haucke περιλαμβάνει επίσης 15 άλλα πρώην ορφανά που ζήτησαν από την Αρχιεπισκοπή Κολωνίας να πραγματοποιήσει λεπτομερή έρευνα για τη σεξουαλική κακοποίηση.

Η έκθεση, η οποία ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με τις φρικτές μαρτυρίες σεξουαλικής κακοποίησης από τα νεαρά αγόρια κατά τη διάρκεια της παραμονής τους με τις μοναχές.

Το Daily Beast αποκαλύπτει ότι οι λεπτομέρειες που περιγράφονται στις αναφορές ήταν τόσο φρικιαστικές που ο Αρχιεπίσκοπος Reiner Maria Woelki αρνήθηκε να τις δημοσιοποιήσει. Αργότερα ζήτησε από τους δημοσιογράφους να υπογράψουν συμφωνία εμπιστευτικότητας πριν αποκτήσουν πρόσβαση στην έκθεση.

Οι καλόγριες στο Τάγμα των Αδελφών του Θείου Λυτρωτή “πουλούσαν” ή “δάνειζαν” τα ορφανά για εβδομάδες για να καλύψουν τις σεξουαλικές ανάγκες ιερέων και επιχειρηματιών. Το Daily Beast αναφέρει επίσης ότι ορισμένα από τα θύματα είχαν υποχρεωθεί να γίνουν “σκλάβοι του σεξ”.

Ένα θύμα, ενήλικος πλέον, μίλησε για τις φρικαλεότητες που υπέστη ως νεαρό αγόρι, αποκαλύπτοντας ότι κακοποιούνταν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μεταξύ των ηλικιών 11 και 14, συχνά από περισσότερους από έναν ιερέα. “Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τι μας έκανε. Και δεν σταμάτησε στον σωματικό πόνο. Μας ταπείνωναν”, είπε.

Ένα άλλο θύμα ισχυρίστηκε ότι οι μοναχές τους επισκέπτονταν στους κοιτώνες και μετά τη χρήση ναρκωτικών που τους έδιναν οι ίδιες, παρέδιδαν τα αγόρια στα διαμερίσματα των κακοποιών τους.

ΠΗΓΗ:https://www.news247.gr

You May Also Like

Αυστραλία: Ψαράδες έπιασαν καρχαρία ίσο με το μέγεθος του σκάφους τους

Αυστραλία: Ψαράδες έπιασαν καρχαρία ίσο με το μέγεθος του σκάφους τους

Ιεροκήρυκας από Τουρκία: «Aντρες χωρίς γένια προκαλούν άσεμνες σκέψεις σε άλλους άντρες»

Ιεροκήρυκας από Τουρκία: Οι δηλώσεις που ξεσήκωσαν αντιδράσεις

Ο Σεντένο προειδοποιεί για κίνδυνο διάλυσης της Ευρωζώνης λόγω κοροναϊού

Ο Σεντένο προειδοποιεί για κίνδυνο διάλυσης της Ευρωζώνης λόγω κοροναϊού

Ο άνθρωπος που ο Πούτιν θέλει να «σκοτώσει» με χιλιάδες memes

Ο ηγέτης της Wagner είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ

Κτηνωδία στην Τουρκία! Κρέμασε το παιδί του από το παράθυρο του αυτοκινήτου (video)

Ο πα-ΤΕΡΑΣ συνελήφθη – Ισχυρίστηκε ότι το 3χρονο παιδί του ήταν άτακτο…

Απίστευτο: 70 χρόνια οδηγούσε χωρίς δίπλωμα…

Ένας 84χρονος συνελήφθη μην έχοντας βγάλει ποτέ δίπλωμα οδήγησης ούτε ασφάλεια στο…

Καναδάς: Φρίκη με νέο ομαδικό τάφο 750 παιδιών

Καναδάς: Φρίκη με νέο ομαδικό τάφο 750 παιδιών

Ζελένσκι: Θέμα χρόνου ρωσικές ρουκέτες να πλήξουν εδάφη του ΝΑΤΟ

«Αν δεν αποκλείσετε τον εναέριο χώρο μας, θα είναι απλά ζήτημα χρόνου,…

Γυναίκα παρακαλεί για έλεος την ώρα που τη χτυπούν γιατί μίλησε με άντρα στο τηλέφωνο

Σκληρές εικόνες με τα χτυπήματα που δέχεται μια Αφγανή γυναίκα από έναν…