Σε ποια ηλικία οι γυναίκες αρχίζουν να ενδιαφέρονται για νεότερους άντρες

Το καλό με τις free-dating ιστοσελίδες, είναι πως εκτός από το κατάλληλο ταίρι, προσφέρουν και στοιχεία για έρευνα και αξιοποίηση. Αυτό συνέβη πρόσφατα στην περίπτωση της διάσημης dating ιστοσελίδας OkCupid. Ο δημιουργός της, Christian Rudder, συνέλεξε, ταξινόμησε και μελέτησε στοιχεία που προέκυψαν από τις προτιμήσεις των εγγεγραμμένων μελών του site και κατάφερε να προσδιορίσει την ηλικία που οι γυναίκες κοιτούν αποκλειστικά και μόνο μικρότερους άντρες.Την ηλικία, δηλαδή, που ένα θηλυκό εγγράφεται στη μεγάλη των MILF σχολή.

Σύμφωνα με την έρευνα του, οι γυναίκες προτιμούν τους μεγαλύτερους άντρες μέχρι να φτάσουν στο 29ο έτος της ηλικίας τους. Τα 29 δηλαδή σηματοδοτούν και την αλλαγής στις προτιμήσεις τους. Από τα 29 και μετά τείνουν να επιλέγουν τους άντρες που, είτε έχουν την ίδια ηλικία με εκείνες, είτε είναι ελάχιστα νεότεροι από αυτές. Στα 40 έρχεται η μεγάλη ώρα της MILF. Που σημαίνει ότι από εκείνα τα γενέθλια κι έπειτα, το σεξουαλικό τους ενδιαφέρον προκαλείται ως επί το πλείσον από μικρότερους σε ηλικία άντρες.

Στην άλλη πλευρά του νομίσματος ωστόσο, βρίσκονται και τα δικά μας γούστα. Τα οποία δεν αλλάζουν, όσα κεράκια κι αν σβήσουμε. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η πλειοψηφία των αντρών προτιμάει τις μικρότερες γυναίκες. Κι αυτή η προτίμηση δεν μεταβάλλεται, όσο κι αν μεγαλώσουν ηλικιακά. Οι χρήστες του OkCupid, ηλικίας από 20 έως 50, έριξαν την «ψήφο» τους στα κορίτσια γύρω στα 20. Ένα μικρό ποσοστό προτίμησε τις ηλικίες 22-23, αλλά τα 24 έτη ήταν το «ταβάνι» των προτιμήσεων.

Τώρα, αν οι 40αρες ισούνται όντως με δύο 20αρες, τόσο το καλύτερο γι’ αυτές. Αλλά μην το δένετε και κόμπο…

ΠΗΓΗ:https://gr.askmen.com/