Νέα “προφητεία” Μπιλ Γκέιτς για τις δύο καταστροφές που απειλούν την ανθρωπότητα

Οι προβλέψεις του Αμερικανού επιχειρηματία και συνιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, για την πιθανότητα μίας μεγάλης πανδημίας για την οποία είχε κάνει λόγο ήδη από το 2015, επιβεβαιώθηκαν με τον ερχομό της πανδημία Covid-19. Τώρα έρχεται να προειδοποιήσει με νέες προβλέψεις για τους δύο μεγαλύτερους κινδύνους που ελλοχεύουν και ενδέχεται να απειλήσουν την ανθρωπότητα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή με τον Derek Muller, στο κανάλι του YouTube “Veritasium”, και αφού δήλωσε ότι νιώθει άσχημα για την “προφητεία” του το 2015, η οποία έμελλε να βγει αληθινή, αναφέρθηκε στις δύο μεγαλύτερες απειλές που αναμένεται άμεσα να απειλήσουν την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με τον Bill Gates λοιπόν η πρώτη απειλή αφορά την κλιματική αλλαγή και η δεύτερη την βιο-τρομοκρατία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Η πρώτη είναι η κλιματική αλλαγή. Για κάθε χρόνο, οι θάνατοι από τη συγκεκριμένη αιτία θα ξεπερνούν ακόμη και τον φόρο σε ζωές που έχουμε πληρώσει από την πανδημία του κορονοϊού”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η δεύτερη απειλή αφορά την βιο-τρομοκρατία, μια απειλή για την οποία οι άνθρωποι δεν συνηθίζουν ή φοβούνται να μιλούν.

“Πρόκειται για την βιο-τρομοκρατία. Κάποιος ο οποίος θέλει να προκαλέσει ζημιά δημιουργεί έναν ιό και, στην περίπτωση που αυτό συμβεί, το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο από μια πανδημία που δημιουργήθηκε με φυσικό τρόπο, όπως η σημερινή”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Μπιλ Γκέιτς, τόνισε ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να σταματήσουν μία επόμενη πανδημία ενώ μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Θα υπάρξουν περισσότερες πανδημίες στο μέλλον”.

ecozen.gr