Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής  παραβρέθηκε στην παρουσίαση της Νέας Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων της ΔΙΑΔΥΜΑ που βρίσκεται στα παλιά ορυχεία της ΔΕΗ. Κατά την επίσκεψή του, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιο Πιτσιόρλα ενώ κατά την συζήτησή τους δρομολογήθηκαν δράσεις που αφορούν τον Δήμο Καστοριάς. Τις εγκαταστάσεις, επισκέφθηκε και η Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

Τα στελέχη της ιδιωτικής εταιρείας που θα διαχειριστεί το εργοστάσιο (ΕΠΑΔΥΜ) και της διαδημοτικής εταιρίας ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, η οποία εμπνεύστηκε το έργο, πραγματοποίησαν ξενάγηση και παρουσίαση των δυνατοτήτων επεξεργασίας απορριμμάτων του νέου εργοστασίου.

Σημειώνουμε την πρωτοπορία της Δυτικής Μακεδονίας στον τομέα επεξεργασίας απορριμμάτων, μέσω της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε., η οποία με το ΣΔΙΤ εναρμονίζεται με τις ευρωπαϊκές οδηγίες. Ουσιαστικά, η λειτουργία της νέας Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) δίνει τη δυνατότητα και στον Δήμο Καστοριάς να πετύχει απόλυτα τους στόχους στον εν λόγω θέμα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.