Μάχη για ένα ραντεβού σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής

«Φωτιά» έχουν πάρει τα τηλέφωνα για ένα ραντεβού μετά την ανακοίνωση του lockdown στην Αττική.

Bομβαρδισμό» τηλεφωνημάτων δέχονται  τα κομμωτήρια της Αττικής από πελάτες που επιθυμούν να κλείσουν ραντεβού για την περιποίηση των μαλλιών τους, με τους επιχειρηματίες να ευελπιστούν να ανακοινωθεί αύριο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας για να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους.

Εν αναμονή λοιπόν της εφαρμογής του ολικού lockdown στην Αττική που θα ξεκινήσει την Πέμπτη μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, δηλαδή για σχεδόν 3 εβδομάδες, πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να προλάβουν να καλλωπιστούν.

Για το λόγο αυτό πολλοί μαγαζάτορες μάλιστα έχουν κάνει εκτροπή στο τηλέφωνο του μαγαζιού στο κινητό τους προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα ραντεβού που ζητούν οι πελάτες.

Η εμπειρία από το πρώτο ξαφνικό κλείσιμο των κομμωτηρίων ήταν εφιάλτης για τους περισσότερους που θέλουν πάση θυσία αυτήν τη φορά να είναι προετοιμασμένοι ενώ ίδια εικόνα παρατηρείται και στα κέντρα αισθητικής με τις γυναίκες να συρρέουν στις αισθητικούς για τον απαραίτητο καλλωπισμό.

Υπενθυμίζεται οτι στο τελευταίο lockdown τα κομμωτήρια λειτούργησαν με διευρυμένο ωράριο από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 22:00, με την αύξηση να φτάνει το 100%.

dikaiologitika.gr