Παφίλης σε Μπογδάνο: Τι ρουφιάνος, τι Μπογδάνος

Στην ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας σχετικά με την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του, επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το ΚΚΕ «όχι μόνο δεν καταδίκασε χωρίς αστερίσκου, αλλά την επαύριο συνέχισε τη στοχοποίησή μου, με αήθεις χαρακτηρισμούς που ξέρουμε ότι οπλίζουν χέρια πλέον».

Ο Θανάσης Παφίλης παίρνοντας τον λόγο για να απαντήσει ξεκαθάρισε την πάγια θέση του ΚΚΕ ενάντια σε τέτοιες “τρομοκρατικές” επιθέσεις, η οποία εκφράσθηκε και στην περίπτωση της επίθεσης σε βάρος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ υπενθυμίζοντας την περίπτωση της αποκάλυψης ταυτότητα διαδηλωτή από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, επανάλαβε σηκώνοντας τους τόνους: «Όταν βγαίνει ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και καταγγέλλει επισήμως ότι αυτός είναι ο τάδε, που φοιτεί εκεί, που είναι αυτό κι αυτό τότε ισχύει αυτό που γράψανε μερικοί: “Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος».

ΠΗΓΗ:https://www.reader.gr