Έξυπνο tip για να εξαφανίσετε τις άσχημες οσμές απ’το σιφόνι του μπάνιου και να το κάνετε να μυρίζει φρεσκάδα

Καθαρό σιφόνι μπάνιου – Συμβουλές για το σπίτι: Αντιμετωπίζετε πρόβλημα, με το σιφόνι από το μπάνιο σας; Θεωρείτε πως είναι βρώμικο το σιφόνι από το μπάνιο σας; Πιστεύετε πως έχει δυσοσμία (σ.σ. δυσάρεστη μυρωδιά), το σιφόνι από το μπάνιο σας; Μην ανησυχείτε! Δεν συντρέχει λόγος να αγχώνεστε. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε σε πρώτη φάση, είναι να εφαρμόσετε κάποιον από τους ακόλουθους τρόπους καθαριότητας.

Καθαρό σιφόνι μπάνιου – Συμβουλές για το σπίτι: Ακολουθούν δύο τρόποι για να εξαφανίσετε τη δυσοσμία από το σιφόνι του μπάνιου σας

1ος τρόπος: Εξαφάνιση μυρωδιάς με ξίδι Ξεκινήστε την καθαριότητα του σιφονιού ρίχνοντας 1 φλ. ξίδι μέσα στο σιφόνι. Αφήστε το ξίδι να δράσει χωρίς να ρίξετε καθόλου νερό όλο το βράδυ.

Καθαρό σιφόνι μπάνιου – Συμβουλές για το σπίτι: Ο τελευταίος τρόπος για να εξαφανίσετε τη δυσοσμία από το σιφόνι του μπάνιου σας

2ος τρόπος: Εξαφάνιση μυρωδιάς με λεμόνι Αν η δυσοσμία δεν εξαφανιστεί με το ξίδι μπορείτε εναλλακτικά να δοκιμάσετε το λεμόνι. Ανακατέψτε σε ένα μπολ το χυμό από ένα λεμόνι και 1 φλ. ζεστό νερό. Ρίξτε το μείγμα σιγά-σιγά στο σιφόνι και αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ.

* Προσοχή: Σε περίπτωση, που μετά την εφαρμογή των παραπάνω τρόπων, το σιφόνι σας συνεχίσει να έχει δυσάρεστη μυρωδιά, καλό θα ήταν να καλέσετε έναν υδραυλικό.

ΠΗΓΗ:https://www.greekzone.gr