Επιμελητήριο Καστοριάς: Διοργάνωση διαδικτυακών συναντήσεων Β2Β με ρωσικές επιχειρήσεις στην περιοχή Κρασνοντάρ

 

 

 

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι το γραφείο οικονομικών εμπορικών υποθέσεων Μόσχας συνεργάζεται με το ΕΒΕ Περιοχής του Κρασνοντάρ με σκοπό τη διοργάνωση διαδικτυακών συναντήσεων Β2Β με ελληνικές και ρωσικές επιχειρήσεις της περιοχής αυτής.

Η Περιοχή του Κρασνοντάρ κατέχει βασική θέση στη Νότια Ομοσπονδιακή Περιφέρεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με πάνω από 5,6 εκατ. πληθυσμό. Η βάση του οικονομικού δυναμικού της περιοχής διαμορφώνεται από τον αγροτοβιομηχανικό τομέα, τον τομέα της μεταποίησης, ενεργειακό τομέα, μεταφορές και ψυχαγωγικά θέρετρα, καθώς και από τη βιομηχανία, τη δασοκομία, την παραγωγή ξύλου και επίπλων, και τη βιομηχανία δομικών υλικών.

            Σε περίπτωση ενδιαφέροντος σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω  φόρμα με τα στοιχεία της εταιρείας σας και να την αποστείλετε μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2021 στο γραφείο οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων στη Μόσχα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ecocommoscow@mfa.gr.

 

COMPANY

NAME & POSITION OF PARTICIPANT

SECTOR/

PRODUCTS

(and Tariff Class-ΚΣΟ)

CONTACT PHONE

EMAIL/WEBSITE

 

 

 

 

 

 

Ο προσδιορισμός των συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί από το Επιμελητήριο του Κρασνοντάρ, θα χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή ZOOM και η γλώσσα επικοινωνίας θα είναι η Αγγλική.

 

            Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του Επιμελητήριο Καστοριάς ( κα Τογκαρίδου Κων/να, τηλ.2467028981).

 

Εκ του Επιμελητηρίου