Σταμάτης Γονίδης : Αν δεν θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του

Να βρεθεί για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο για τους λάθους λόγους κατάφερε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος -δυστυχώς- αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo, το οποίο ξεκίνησε στη χώρα μας από τις δηλώσεις της Σοφίας Μπεκατώρου και κορυφώθηκε από τις αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάτρου, ο οποίος κλυδωνίζεται τις τελευταίες εβδομάδες

Να βρεθεί για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο για τους λάθους λόγους κατάφερε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος -δυστυχώς- αναφέρθηκε στο ελληνικό #MeToo, το οποίο ξεκίνησε στη χώρα μας από τις δηλώσεις της Σοφίας Μπεκατώρου και κορυφώθηκε από τις αποκαλύψεις για τον χώρο του θεάτρου, ο οποίος κλυδωνίζεται τις τελευταίες εβδομάδες από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Ο τραγουδιστής, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ρωτήθηκε και για τις καταγγελίες που γίνονται περί παρενόχλησης και οι απαντήσεις τους προκαλούν τουλάχιστον οργή.

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου» είπε αρχικά.

«Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις» συμπλήρωσε.

Φυσικά, οι παρουσιαστές της εκπομπής, στην οποία μίλησε ο κ. Γονίδης, διαφώνησαν με πολλά από τα λεγόμενα του τραγουδιστή, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναφέρει: «Είμαι αντίθετη. Δεν το δέχομαι. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα».

in.gr

You May Also Like

EPICAH: Ενημέρωση για την υλοποίηση εργασιών με επίκεντρο τον τουρισμό, πραγματοποιήθηκαν στις 04 και 05 Ιουνίου στην Καστοριά και στις Πρέσπες

EPICAH: Ενημέρωση για την υλοποίηση εργασιών με επίκεντρο τον τουρισμό,  πραγματοποιήθηκαν στις…

Σύλληψη δύο ημεδαπών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Καστοριά

  Σύλληψη δύο ημεδαπών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Καστοριά

Διενέργεια εμβολιασμού της άγριας πανίδας έναντι του ιού της Λύσσας από αέρος με εμβολιακά δολώματα

Διενέργεια εμβολιασμού της άγριας πανίδας έναντι του ιού της Λύσσας από αέρος…

Για την Παγκόσμια ημέρα Αυτισμού

Στα σχολεία μας φροντίζουμε να ενημερώνουμε και να προσπαθούμε μέσα από δράσεις να εξοικειώνονται τα παιδιά με την ανθρώπινη διαφορετικότητα

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού

Lockdown – SMS: Στο 13033 τα μηνύματα για να βγαίνουμε από το σπίτι

  Lockdown – SMS: Στο 13033 τα μηνύματα για να βγαίνουμε από…