Ο ηθοποιός είναι καλεσμένος στις διαλέξεις που διοργανώνει η Πυρρίχιος Ακαδημία

Για την εμπειρία που αποκόμισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη μεταφορά του βιβλίου του Χάρη Τσιρκινίδη στην τηλεόραση θα μιλήσει ο δημοφιλής ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης, ο οποίος είναι καλεσμένος στις διαδικτυακές διαλέξεις που διοργανώνει η Πυρρίχιος Ακαδημία.

«Η “εμπειρία” της Γενοκτονίας μέσα από το “Κόκκινο Ποτάμι”» είναι ο τίτλος της εισήγησης την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 18:30 μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Ο ποντιακής καταγωγής ηθοποιός ενσάρκωσε τον «Γιώργο Παυλίδη», έναν έμπορο µε δαιμόνιο επιχειρηματικό πνεύμα, που αντιπροσώπευσε τον γηγενή Έλληνα του Πόντου, με φιλοδοξίες και όνειρα που ξεπερνούσαν τα σύνορα του τόπου του.

Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, για εκείνον ο ρόλος δεν ήταν μία ακόμα συμμετοχή σε σίριαλ. «Ήταν ιστορική στιγμή, ψυχολογική, ηθική, αφού αυτά που περιγράφει το σενάριο εγώ τα άκουσα από τους παππούδες μου. Πολλές φορές ένιωθα ότι ο παππούς μου περνάει αυτά που εξιστορούσε η σειρά. Ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές και στα γυρίσματα και μετά όταν έβλεπα το σίριαλ μαζί με τον κόσμο. Ήταν μια πολύ σημαντική φάση για τη ζωή μου», ανέφερε.

Εδώ ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε τη διάλεξη του Τάκη Βαμβακίδη.

ΠΗΓΗ:https://www.pontosnews.gr/