Περισσότερες πληροφορίες για την καταγγελία

Μια μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη έγινε από 25χρονο ο οποίος αποκάλυψε πως βιάστηκε όταν ήταν 14 χρονών από τον σκηνοθέτη – ηθοποιό.

Ο δικηγόρος του θύματος μίλησε στο T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψε παραπάνω λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Η δικαιοσύνη έχει αυτή τη στιγμή τη μήνυση, έχει τα πραγματικά περιστατικά στα χέρια της. Έχει το όνομα του μηνυτή και το όνομα του μηνυόμενου στα χέρια της. Νομίζω ότι η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της. Εγώ εκ μέρους του θύματος κάνω μια έκκληση, να κινηθούν οι διαδικασίες κατά προτεραιότητα λόγω και του τεράστιου κοινωνικού ενδιαφέροντος που έχει η υπόθεση, διότι αφορά ανηλίκους και τον ευαίσθητο χώρο του θεάτρου.

Δε μπορεί να πέφτει η σκιά πάνω σε όλους. Πρέπει σιγά – σιγά να ξεκαθαρίσει το τοπίο, έτσι ώστε όσοι κριθούν ότι έχουν διαπράξει κάτι να οδηγηθούν αρμοδίως στη δικαιοσύνη και οι υπόλοιποι να απαλλαγούν από οποιαδήποτε σκιά πέφτει πάνω στον κόσμο του θεάτρου» είπε αρχικά.

Και συνέχισε αναφερόμενος στον πελάτη του: «Δεν είχε σχέση με τον χώρο της τέχνης, ουδέποτε ασχολήθηκε. Όμως η τέχνη ήταν το δόλωμα με το οποίο έγινε η προσέγγισε. Ήταν η προοπτική μιας καριέρας στον χώρο του θεάματος. Αυτή η κατάχρηση έγινε του φερόμενου ως θύτη και πάνω σε αυτό το πλαίσιο στηρίχτηκε και η επαφή που ξεκίνησε και οδήγησε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα».

 

λιγνάδης καταγγελία

 

Με μορφή χιονοστιβάδας έρχονται οι καταγγελίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, μάλιστα η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Μετά την αποχώρησή του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, και τις περιγραφές για όργια με νεαρούς σε διαμερίσματα, μια άλλη πτυχή έρχεται στο φως.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο έχουν παγώσει από τις εξελίξεις. Κάποιοι μάλιστα, στο άκουσμα των φοβερών καταγγελιών σε βάρος του, είναι οργισμένοι και θα ήθελαν την απομάκρυνση του ηθοποιού και σκηνοθέτη από τη γειτονιά τους.

ΠΗΓΗ:https://www.youweekly.gr/