Πέτυχε Τον Τέλειο Καθαρισμό Προσώπου Κάνοντας Αυτά Τα Βήματα

Μπορεί μερικές από εμάς να το αμελούμε αρκετά όμως ο καθαρισμός του προσώπου μας είναι αναγκαίος και οφείλουμε καθημερινώς να φροντίζουμε το δέρμα μας.

Για αυτό και εμείς σας προτείνουμε τα μυστικά και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε το πιο καθαρό και λείο δέρμα!

Ίσως φαίνονται πολλά, ίσως για κάποιες είναι απλά μια βαρετή διαδικασία, όπως πιστέψτε με επιβάλλεται από μικρή κιόλας ηλικία να προσέχουμε όσο τίποτα άλλο το δέρμα μας γιατί θα το βρούμε μπροστά μας μετά!

Αυτά είναι τα βήματα για τον τέλειο καθαρισμό του προσώπου

Καθαρισμός και ντεμακιγιάζ

Μόλις ξυπνήσεις επιβάλλεται να καθαρίζεις με ένα σαπουνάκι το πρόσωπο σου ώστε σε περίπτωση που βαφτείς να είναι ήδη καθαρό αλλά και φυσικά να μπορεί να αναπνέει. Είναι αυτονόητο δε, ότι μόλις γυρίσεις από την έξοδο σου επιβάλλεται (!!!!!) να ξεβαφτείς!

Απολέπιση

Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα είναι αναγκαίο να κάνει απολέπιση καθώς διεγείρει την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα, την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, αλλά και την ενεργοποίηση της διαδικασίας ανανέωσης της επιδερμίδας σου.

Τονωτική λοσιόν

Μετά τον καθαρισμό μην ξεχνάς ποτέ να βάζεις μια τονωτική λοσιόν η οποία κλειδώνει την υγρασία της επιδερμίδας σου, βοηθάει στην σύσφιξη των πόρων αλλά και την ρύθμιση του p.H της επιδερμίδας.

Μάσκα ομορφιάς

Προσωπικά είναι το αγαπημένο μου κομμάτι! Μπορείς δύο με τρεις φορές να επιλέξεις την κατάλληλη μάσκα ομορφιάς καθώς βοηθά πολύ το δέρμα να είναι καθαρό και απαλό. Μπορείς επίσης την μάσκα να την βάλεις πριν κοιμηθείς, και πίστεψε με όσο εσύ κοιμάσαι η επιδερμίδα σου γίνεται ονειρεμένη.

Πηγή: https://www.youweekly.gr