Ζευγάρι Βορειοηπειρωτών πήγαινε στο νοσοκομείο Ηγουμενίτσας και τους επέβαλαν πρόστιμο 11.000 ευρώ

Πρόστιμο σε ζευγάρι: Μία γυναίκα παρουσίασε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της και αποφάσισε να εισέλθει στην Ελλάδα από τη συνοριακή διάβαση Μαυρομάτι, ώστε να μεταβεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Είχε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της

Με αναρτήσεις τους στα social media, η Νεολαία Βορειοηπειρωτών και ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας Λεωνίδας Παππάς καταδίκασαν το γεγονός, ότι σε ζευγάρι Ελλήνων επιβλήθηκε το πρόστιμο των 11.000 € επειδή η γυναίκα παρουσίασε επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της και εισήλθαν στην Ελλάδα από τη συνοριακή διάβαση Μαυρομάτι προκειμένου να μεταβούν στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Ηγουμενίτσας.

Πρόστιμο σε ζευγάρι: Η ανάρτηση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών και του Λεωνίδα Παππά

Αίσχος: 11.000 € πρόστιμο σε ζευγάρι βορειοηπειρωτών γιατί η εγκυμονούσα γυναίκα παρουσίασε επιπλοκές και αναγκάστηκαν να περάσουν από διάβαση στο Μαυροματι ώστε να μεταβούν στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Ηγουμενίτσας! 11.000 ευρώ πρόστιμο σε Έλληνες για “παράνομη” είσοδο στην Ελλάδα Αυτά μόνο εδώ γίνονται! Οι Αλβανοί εργάτες που πάνε και έρχονται για δουλειές στα χωράφια (γνωστό σε όλους) δεν ενοχλούν κανέναν, ούτε οι εκατοντάδες λαθρομετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά. Μια εγκυμονούσα Βορειοηπειρώτισσα όμως είναι επικίνδυνη! Ζευγάρι Βορειοηπειρωτών

Το περιστατικό, όπως ακριβώς το ανέβασε στα social media o πρώην Πρόεδρος της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, Λεωνίδας Παππάς!

«Ζευγάρι από τους Αγίους Σαράντα, Έλληνες πολίτες και οι δύο, έπρεπε να πάει επειγόντως στην Ηγουμενίτσα γιατί η κοπέλα είχε επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της. Καλέσανε ταξί να τους παραλάβει από την (κλειστή) διάβαση του Μαυροματίου, χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες της παρανομίας τους. Τους συνελαβε η Αστυνομία, ο οδηγός του ταξί και ο σύζυγός οδηγήθηκαν στο Τμήμα ενώ η έγκυος μεταφέρθηκε με περιπολικό στο γυναικολόγο όπου πραγματοποίησε εξετάσεις υπό την συνοδεία των αστυνομικών, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους φυλακισμένους.

Μετά από αρκετές ώρες τους γύρισαν στα σύνορα, δίνοντας τους και ένα “ραβασάκι” αξίας 11.000 ευρώ. Απο 5.000 ευρώ για παρανομη είσοδο στη χώρα (ο Έλληνας μπήκε παράνομα στη χώρα του) και 500 γιατί δεν είχαν συμπληρώσει PLF. Φυσικά τα τοπικά μέσα των Ιωαννίνων φτιάξανε το δικό τους φανταστικό σενάριο “για αλλοδαπούς με ύποπτα κρούσματα Κορονοϊού που μπήκαν να σπείρουν το κακο “ Συγχαρητήρια στους τοπικούς άρχοντες της Νότιας Ηπείρου! Εμψύχωσαν την αστυνομία να αντιμετωπίσουν με τον πρέποντα τρόπο τους άλλους Ηπειρώτες, τους “μολυσμένους”!»

 enimerotiko.gr

 
You May Also Like

Σύζυγος 37χρονου που πέθανε από κορωνοϊο: Αυτό συνέβη μόλις πήγε για διασωλήνωση

Σύζυγος 37χρονου που πέθανε από κορωνοϊο: Αυτό συνέβη μόλις πήγε για διασωλήνωση

Ο κορονοϊός προσβάλλει όλο και περισσότερο τους νέους, η μεγάλη αύξηση των εισαγωγών «πιέζει» τα νοσοκομεία

Ο κορονοϊός προσβάλλει όλο και περισσότερο τους νέους, η μεγάλη αύξηση των…

Lockdown: Το σχέδιο για άνοιγμα καταστημάτων, σχολείων και εστίασης – Οι ημερομηνίες που είναι στο τραπέζι

Lockdown: Το σχέδιο για άνοιγμα καταστημάτων, σχολείων και εστίασης – Οι ημερομηνίες…

Ματίνα Παγώνη: Δεν θα γιορτάσουμε κανονικά τα Χριστούγεννα. Αμφιβάλω και για το Πάσχα

Ματίνα Παγώνη: Δεν θα γιορτάσουμε κανονικά τα Χριστούγεννα. Αμφιβάλω και για το…

Έκτακτη σύσκεψη στην ΠΕ Κοζάνης: Κραυγή αγωνίας από τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης – Βάλτε σε καραντίνα Δαμασκηνιά – Δραγασιά – Ένταση των μέτρων και ελέγχων σε καταστήματα τροφίμων – Σε οριακό σημείο το Μαμάτσειο Νοσοκομείο

Έκτακτη σύσκεψη στην ΠΕ Κοζάνης: Κραυγή αγωνίας από τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης…

H Δανία έβαλε τέλος στους περιορισμούς κατά του Covid-19 και επιστρέφει στην κανονικότητα

«Αποχαιρετάμε τους περιορισμούς και καλωσορίζουμε τη ζωή που γνωρίζαμε πριν από τον…

COVID-19: Ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

COVID-19:Ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης