Μετά από πολλά χρόνια ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Σιάτιστας «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ», πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή πίτας την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης

Ταυτόχρονα παρουσιάστηκε η νέα ιστοσελίδα του Συνδέσμου  με διαδικτυακή διεύθυνση www.siatista-furs.gr.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Κυριακίδης, το Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Τοπαλίδης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Κοσμίδης, ο πρώην Δήμαρχος Σιάτιστας κ. Γκόγκος, ο Πρόεδρος του Ιππικού Συλλόγου Σιάτιστας «Ο Άγιος Μόδεστος» κ. Μπζιώτης, ο Πρόεδρος των Αμπελουργών Σιάτιστας κ. Καφάσης, εκπρόσωποι φορέων και μέλη του Συνδέσμου.

«Η σύγχρονη επικοινωνία είναι πλέον Internet και Mobile, πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθούμε τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, γιατί είναι απαίτηση της εποχής.  Καλώ τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις του Συνδέσμου, γιατί έχουν υποχρέωση να τον διατηρήσουμε και να τον αναδείξουμε», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Σωτήριος Παπάς.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.