Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε Ειδική Συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Άργους Ορεστικού, για την εκλογή του νέου Προεδρείου.

 Στο τέλος της συνεδρίασης ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου ανακοίνωσε και τους νέους Αντιδημάρχους.

 Επιμέλεια:  Χρύσα Κοσμίδου

 Έπειτα από ψηφοφορία Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού είναι ο κ. ο Αναστάσιος Ξανθόπουλος, Αντιπρόεδρος ο  κ. Ιωάννης Αδάμ και Γενική Γραμματέας  η κα  Μήνα Καλτσιάδη.  Επιπλέον εκλέχθηκαν τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας ζωής.

Στο τέλος της συνεδρίασης ο Δήμαρχος ανακοίνωσε το νέους Αντιδημάρχους, όπου υπήρξαν αλλαγές. Σταθερή παρέμεινε μόνο η Αντιδήμαρχος Αφροδίτη Μπελονάκη.

Ειδικότερα οι νέοι Αντιδήμαρχοι για το δεύτερο μισό της θητείας, είναι οι εξής:

  • Ο Τιμολέων Ζέζος για θέματα καθαριότητας, πρασίνου και αμαξοστασίου
  • Ο Φώτης Τατσίδης για θέματα οικονομικών
  • Η Αφροδίτη Μπελονάκη για θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, τουρισμού, παιδείας και αθλητισμού
  • Ο Αλέξανδρος Καράτζιος για θέματα προσωπικού, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και πολιτικής προστασίας

Ο κ. Κεπαπτσόγλου δήλωσε μετά το πέρας των διαδικασιών πως  «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους απερχόμενους Αντιδημάρχους και το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου για την άριστη συνεργασία και τον ξεχωριστό ζήλο που επέδειξαν ανταποκρινόμενοι στα δύσκολα καθήκοντά τους. Όλους αυτούς τους μήνες εργάστηκαν με μεράκι και μεθοδικότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, κάτι που αποτελεί άλλωστε κύριο μέλημα της Δημοτικής μας Αρχής. Στους καινούριους που ανέλαβαν από την Κυριακή 5 Μαΐου εύχομαι καλή επιτυχία και μια δημιουργική θητεία. Είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλλουν τα μέγιστα στη συνέχιση του αναπτυξιακού έργου του Δήμου μας».

  Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το παρών  στην Ειδική Συνεδρίαση έδωσε, μετά από ένα χρόνο απουσίας για λόγους υγείας, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαρία Τερζοπούλου.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.