Η «εξορκίστρια» χτύπησε ανελέητα την 9χρονη με ένα μπαστούνι ώσπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Αδυνατεί να συλλάβει υγιής νους τον αποτρόπαιο θάνατο που βρήκε ένα εννιάχρονο κορίτσι στη Σρι Λάνκα, το οποίο ξυλοκοπήθηκε άγρια κατά τη διάρκεια μιας τελετής εξορκισμού.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το άτυχο κορίτσι δέχθηκε επανειλημμένα χτυπήματα, στο πλαίσιο ενός τελετουργικού, το οποίο υποτίθεται ότι θα «έδιωχνε το κακό πνεύμα από μέσα της», με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Οι αρχές της Delgoda, μιας μικρής πόλης περίπου 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Κολόμπο, πέρασαν χειροπέδες τόσο στην «εξορκίστρια» όσο και στη μητέρα της 9χρονης, η οποία είχε πειστεί ότι η κόρη της είχε κυριευτεί από έναν κακό δαίμονα.

Αποφάσισε έτσι να «χτυπήσει την πόρτα» μιας «εξορκίστριας», η οποία δεν δίστασε, αφού αλείψει πρώτα με λάδι το κορίτσι, να το χτυπήσει με ένα μπαστούνι για να διώξει το πνεύμα.

Το κοριτσάκι, κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του από το ανελέητο ξύλο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα έχασε την τελευταία του πνοή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «εξορκίστρια» που πραγματοποίησε το δολοφονικό τελετουργικό ήταν γνωστή στην περιοχή, όπου οι δεισιδαιμονίες καλά κρατούν, ενώ πλέον η αστυνομία ερευνά αν έχει εμπλακεί και σε άλλες υποθέσεις κακοποίησης παιδιών.

ΠΗΓΗ:https://sputniknews.gr/