Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι δεν έχει κάνει και δεν θα κάνει ποτέ

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει κάνει κάποια πράγματα στη ζωή της που για τη ζωή των κοινών θνητών θεωρούνται απαραίτητα.

Θα έλεγε κανείς ότι μια βασίλισσα με τόσα χρόνια στο θρόνο θα είχε ζήσει σχεδόν τα πάντα στη ζωή της. Και όμως ορισμένα πράγματα που δεν έχει ζήσει η βασίλισσα Ελισάβετ και δεν προβλέπεται να ζήσει εκτός απροόπτου.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει βγει ποτέ ραντεβού

Όταν ήταν 13 δεσμεύτηκε με τον 18χρονο Φίλιππο. Σε μια ηλικία που τα κορίτσι βγαίνουν δειλά δειλά τα πρώτα ραντεβού τους, η βασίλισσα είχε ανταλλάξει ήδη όρκους αιώνιας αγάπης, οπότε δεν έζησε ποτέ αυτή την εμπειρία ως κοριτσάκι.

Δεν έδωσε ποτέ εξετάσεις για δίπλωμα

Τραγική ειρωνεία αν σκεφτείς πως όλα τα διπλώματα οδήγησης βγαίνουν στο όνομα της. Έχει προσωπικό σοφέρ από την ηλικία των δέκα ετών και έτσι δεν χρειάστηκε να οδηγήσει ποτέ, αλλά ούτε να μάθει να οδηγεί.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν πήγε ποτέ σχολείο

Τόσο η ίδια όσο και η αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ διδάχθηκαν στο παλάτι από τους καλύτερους δασκάλους, οπότε δεν ήταν ανάγκη να πάει σε σχολείο.

Δεν έχει ψηφίσει

Συνταγματικά επιτρέπεται να ψηφίσει, αλλά το πρωτόκολλο λέει ότι η βασίλισσα πρέπει να κρατάει ουδετερότητα στα πολιτικά ζητήματα της χώρας και να μην παίρνει θέση, οπότε δεν έχει ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα.