Μια ομάδα φοιτητών βρισκόταν σε ένα μπαλκόνι, όταν ξαφνικά τα κάγκελα υποχώρησαν, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν «βουτιά» θανάτου.

Τραγικό θάνατο βρήκαν επτά φοιτητές στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο του Ελ Άλτο στη Βολιβία.

Οι άτυχοι φοιτητές έχασαν τη ζωή τους όταν υποχώρησε ένα κιγκλίδωμα, με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό από τον τέταρτο όροφο μπροστά στα έντρομα μάτια των συμφοιτητών τους.

Βίντεο μάλιστα που είδε το φως της δημοσιότητας από το πρωτοφανές δυστύχημα, επιτείνει την αίσθηση της τραγωδίας, προκαλώντας σοκ.

Σε αυτό απαθανατίζονται αρκετοί φοιτητές να έχουν συγκεντρωθεί σε έναν διάδρομο του πανεπιστημίου, όταν ξαφνικά, εν μέσω έντασης που έχει δημιουργηθεί, τα κάγκελα υποχωρούν από την πίεση και κάποιοι από τους νεαρούς που στηρίζονταν σε αυτά, πραγματοποιούν «βουτιά» θανάτου.

Την ίδια ώρα κάποιοι φοιτητές κατάφεραν να σωθούν, αφού την τελευταία στιγμή τούς άρπαξαν από τα ρούχα και δεν τους άφησαν να πέσουν στο τσιμέντο.

Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες:

«Από το δυστύχημα, επτά άτομα έχασαν τη ζωή τους και πέντε ακόμη βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση» σε νοσοκομεία στην πόλη Ελ Άλτο, κοντά στην πρωτεύουσα Λα Παζ, δήλωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας Jayson Auza.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών Eduardo del Castillo, σε ανάρτησή του στο Twitter, είχε κάνει λόγο για πέντε νεκρούς και τρεις σοβαρά τραυματίες στις εγκαταστάσεις του UPEA.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο κτίριο όπου στεγάζεται η σχολή οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου, ενώ τα θύματα, ηλικίας 20 έως 24 ετών, φέρονται να ήταν σπουδαστές του τμήματος της Διοίκησης Επιχειρήσεων.