Το βραβευμένο πρόγραμμα “TheMet:Livein HD”, μετά την φαντασμαγορική παράσταση «ΡΟΥΣΑΛΚΑ» πουμάγεψε το κοινό, παρουσιάζει σε όλες τις αίθουσες του δικτύου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα και την Κύπρο, τηνμεγαλειώδη όπερα «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ».

Ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη στο Τ.Ε.Ι. Καστοριάς το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, στις 19:55

Η Sonya Yoncheva ερμηνεύει μοναδικά τον απαιτητικό ρόλο της καταδικασμένης εταίρας Βιολέτας Βαλερύ, για πρώτη φορά στη σκηνή της “Met: Livein HD”. Μαζί της ο ανερχόμενος τενόρος Michael Fabiano στον ρόλο του   εραστή   της,  Αλφρέντο.  Ο   Thomas Hampson ερμηνεύει  έναν   από  τους  πιο  φημισμένους  του ρόλους στη Met, τον Τζιόρτζιο Ζερμόν, πατέρα του Αλφρέντο. Η αφαιρετική σκηνοθεσία του Willy Decker μας καθηλώνει, ενώ η διεύθυνση ορχήστρας είναι του μαέστρου της Όπερας του Σαν Φρανσίσκο, Nicola Luisot.

Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές όπερες του Giuseppe Verdi, η οποία έκανε πρεμιέρα στην Βενετίατο 1853 ως μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες κυρίως λόγω του τολμηρού και αντισυμβατικού θέματος στο οποίο αναφέρεται, δηλαδή τον έρωτα ενός γόνου καλής οικογένειας με μια εταίρα. Μια γκάμα από πασίγνωστες άριες και ντουέτα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην  «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ», μεταξύ αυτών τα «Libiamo”, “SempreLibera”, “O miorimorso” και άλλα αριστουργήματα. Μπορείτε να  απολαύσετε την όπερα  «ΛΑ   ΤΡΑΒΙΑΤΑ»  σε  ζωντανή μετάδοση από  το  Lincoln Center της Metropolitan Opera σε μια από τις αίθουσες προβολής της Met σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Η παράσταση θα μεταδοθεί με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Αντιδημαρχία Τουρισμού και Πολιτισμού, η οποία στο διάλειμμα θα προσφέρει δωρεάν εδέσματα και κρασί.

Τιμές εισιτηρίων:

  • 15,00 € κανονικό εισιτήριο.
  • 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
  • 7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ», του φύλλου 876, που θα κυκλοφορήσει 9 Μαρτίου 2017, ισχύει για 10 διπλά εισιτήρια και είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου στη εφημερίδα (ΟΔΟΣ, Μητροπόλεως 4, β’ όροφος, τηλ. 2467029638, e-mail: [email protected]) η οποία θα καταρτίσει ονομαστικό εκπτωτικό κατάλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς» Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) τηλ. 2467022292.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Μέσα σε λίγες ώρες έγιναν 1,5 εκατομμύριο προσπάθειες εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος “Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ” και πάγωσε η διαδικασία. Πότε θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για Δυτική Μακεδονία;

Μέσα σε λίγες ώρες έγιναν 1,5 εκατομμύριο προσπάθειες εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα…

THE MET: LIVE IN HD: «Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΔΟ». Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στις 19:30 στην Καστοριά

Το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met:Live in HD», μετά τη φαντασμαγορική όπερα «ΕΥΓΕΝΙΟΣ…

ΠΔΜ: Ενίσχυση 64 μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων από το τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER

  ΠΔΜ: Ενίσχυση 64 μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων από το τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER

Κοπή πίτας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Κοπή πίτας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Ευχαριστήριο του Συλλόγου “Μαζί Σου”

Το Δ.Σ. του Συλλόγου  Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική ασθένεια και…

Η απρόβλεπτη κωμωδία «Τρεις φόνοι, καμία κηδεία», έρχεται στην Καστοριά

  Η απρόβλεπτη κωμωδία «Τρεις φόνοι, καμία κηδεία», έρχεται στην Καστοριά

Στάση εργασίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας

Στάση εργασίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας

Δήμος Γρεβενών: Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ανάβει φέτος διαδικτυακά

  Δήμος Γρεβενών: Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ανάβει φέτος διαδικτυακά