Υπόθεση Λιγνάδη : Ανατριχιαστικές περιγραφές του Έλληνα που τον μήνυσε για βιασμό

Μπορεί ο Δημήτρης Λιγνάδης να βρίσκεται στην φυλακή, ωστόσο η υπόθεσή του παραμένει στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αφού όπως είχαν προβλέψει και οι δικηγόροι των ανθρώπων που τον έχουν καταγγείλει, υπάρχουν κι’ άλλες υποθέσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Μπορεί ο Δημήτρης Λιγνάδης να βρίσκεται στην φυλακή, ωστόσο η υπόθεσή του παραμένει στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αφού όπως είχαν προβλέψει και οι δικηγόροι των ανθρώπων που τον έχουν καταγγείλει, υπάρχουν κι’ άλλες υποθέσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μια από αυτές ήρθε με τη μορφή μήνυσης κατά του γνωστού σκηνοθέτη για το κακούργημα του βιασμού. Μάλιστα, πρόκειται για αδίκημα που -σύμφωνα με τον μηνυτή- έγινε το 2018, σε χρόνο που η καταγγελλόμενη πράξη παραμένει ποινικά «ενεργή» για τη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μηνυτής καταγγέλλει ότι βιάστηκε από το γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη μέσα στο σπίτι του το έτος 2018.

Ανατριχιαστικές περιγραφές…

Ο βιασμός έγινε τέλη του 2018, ενώ όσα περιγράφει ο μηνυτής προκαλούν ανατριχίλα.

Όπως καταγγέλλει το θύμα γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη σε πλατεία κοντά στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο. Ο κ. Λιγνάδης τον κάλεσε στο σπίτι του. Την πρώτη φορά δεν έγινε τίποτα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο σκηνοθέτης τον κάλεσε και δεύτερη φορά, λίγες μέρες μετά. Εκεί, όπως λέει ο μηνυτής, του προσέφερε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις. Όταν συνήλθε κατάλαβε ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά…

Σύμφωνα πάντα με το MEGA, ακολούθησε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο. Ο Δημήτρης Λιγνάδης του είπε ότι αν τολμήσει και αποκαλύψει οτιδήποτε θα πει στην αστυνομία ότι επιχείρησε να τον κλέψει. Δηλαδή ότι θα βρει μια απλή λύση για να μην προχωρήσει το θύμα σε καταγγελία και αποκαλύψεις.

Μάλιστα, εφόσον αληθεύει, πρόκειται για την ίδια τακτική που είχε ακολουθήσει ο κ. Λιγνάδης και με τη 40χρονη γυναίκα, η οποία κατάλαβε την αρρωστημένη δράση του και απείλησε να τον καταγγείλει στην αστυνομία, με αποτέλεσμα εκείνος -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- να την απειλήσει ότι αν μιλήσει θα της «τινάξει τα μυαλά στον αέρα».

in.gr/