Αποκαλύψεις από τη Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξή της με τον πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα.

Η Μέγκαν διηγήθηκε πως ο Χάρι της είπε πως ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος του Άρτσι πριν την γέννηση του. Το ζευγάρι δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητα του λέγοντας πως αυτό θα ήταν ιδιαίτερα επιζήμιο για το μέλος της οικογένειας. Το πιθανό χρώμα του δέρματος του Άρτσι ήταν σύμφωνα με τη Δούκισσα η αιτία που ο γιος του ζευγαριού δεν πήρε κάποιο βασιλικό τίτλο.

Η Μέγκαν Μαρκλ εξήγησε στη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι πως όχι μόνο δεν έκανε την Κάθριν Μίντλετον να βάλει τα κλάματα εξ αιτίας μιας διαφωνίας για την εμφάνιση των παρανύμφων στο γάμο της, αλλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο: Η Κέιτ την έκανε να κλάψει, αλλά η Μέγκαν την έχει συγχωρέσει γιατί εκείνη πρώτη αναγνώρισε το λάθος της και της ζήτησε συγγνώμη, όπως εξήγησε στην Όπρα.

Επίσης αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης είχε φτάσει στα πρόθυρα της αυτοκτονίας εξ αιτίας της πίεσης που δεχόταν. “Δεν ήθελα να είμαι πια ζωντανή” είπε στην Όπρα, εξηγώντας πως αν και δεν ήθελε να επιβαρύνει τον Χάρι και ντρεπόταν για αυτό που ένιωθε έπρεπε να το μοιραστεί μαζί του προκειμένου να μην προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Ο Χάρι επίσης ντρεπόταν να μιλήσει για αυτό στην οικογένεια του καθώς δεν πίστευε ότι θα έδειχναν κατανόηση.

Ο λόγος που το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα ήταν επειδή δεν βρήκε την υποστήριξη που περίμενε από τα μέλη της οικογένειας του Χάρι.

ΠΗΓΗ:https://www.real.gr/