Έδιωξαν από το Λευκό Οίκο τα σκυλιά του Μπάιντεν – Το ένα δάγκωσε φρουρό ασφαλείας

Μετά από ένα «περιστατικό δαγκώματος», τα δύο λυκόσκυλα μεταφέρθηκαν στο σπίτι του Μπάιντεν στο Ντέλαγουερ.

Ένα από τα λυκόσκυλα του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, είχε επιθετική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να «εξοριστούν» και τα δύο από το Λευκό Οίκο, μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το CNN, ο 3χρονος Μέιτζορ επέδειξε επιθετική συμπεριφορά, γαβγίζοντας, ορμώντας, κάνοντας άλματα και πέφτοντας πάνω σε μέλη του προσωπικού και της φρουράς του Λευκού Οίκου.

Πρόκειται για το νεότερο από τα δύο γερμανικά ποιμενικά λυκόσκυλα που είχε φέρει ο Μπάιντεν μαζί του στην προεδρική κατοικία και, όπως αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο, υπήρξε ένα «περιστατικό δαγκώματος», χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζεται εάν υπήρξε τραυματισμός.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το εν λόγω περιστατικό θεωρήθηκε αρκετά σοβαρό και έτσι, τόσο ο Μέιτζορ όσο και ο 13χρονος Τσαμπ, χρειάστηκε να μεταφερθούν στο σπίτι των Μπάιντεν, στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ, την περασμένη εβδομάδα.

Ο Τζο Μπάιντεν είχε υιοθετήσει τον Μέιτζορ, μαζί με την σύζυγό του, τον Νοέμβριο του 2018 από ένα καταφύγιο και έγινε γνωστός ως ο πρώτος άλλοτε αδέσποτος σκύλος που φιλοξενήθηκε στο Λευκό Οίκο.

ieidiseis.gr