Δυστυχώς η σκληρή ζωή στους δρόμους δεν άφηνε πολλά περιθώρια για γάμο αφού με το ζόρι τα κατάφερναν μένοντας όλοι μαζί σε μια καλύβα στις Φιλιππίνες.

Αν και πλέον η κοινωνία έχει προχωρήσει πολύ και αρκετά ζευγάρια δεν θέλουν να ενωθούν με τα μυστήρια του γάμου, υπάρχουν ακόμα πολλοί που δεν θα ήθελαν τίποτα παραπάνω από το να παντρευτούν με το άλλο τους μισό.

Τί γίνεται όμως όταν οι συνθήκες και η οικονομική κατάσταση δεν το επιτρέπουν; Τότε μένει να ελπίζουμε πως υπάρχουν και άνθρωποι ευαίσθητοι, που θα βοηθούσαν τον συνάνθρωπό τους.

Έτσι και οι Ρόζαλιν Φέρερ και Ρομέλ Μπάσκο είναι ένα άστεγο ζευγάρι που παντρεύτηκε χάρη σε έναν κομμωτή που ήθελε να τους προσφέρει αυτήν τη χαρά της ζωής.

Κοντά στα 50 και οι δύο, είναι μαζί 24 χρόνια και έχουν αποκτήσει 6 παιδιά. Δυστυχώς η σκληρή ζωή στους δρόμους δεν άφηνε πολλά περιθώρια για γάμο αφού με το ζόρι τα κατάφερναν μένοντας όλοι μαζί σε μια καλύβα στις Φιλιππίνες.

Τα λίγα λεφτά που βγάζουν πουλώντας πλαστικά που μαζεύουν από τους δρόμους ίσα ίσα που φτάνουν να καλύπτουν τα έξοδα της ημέρας.

Ο Ρίτσαρντ Στραντζ έχει ένα κομμωτήριο κοντά στο σημείο που ζει το ζευγάρι και όταν έμαθε τη συγκινητική ιστορία τους ήθελε να κάνει κάτι για αυτούς.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να οργανωθούν τα πάντα και το ζευγάρι είχε ένα απίστευτο makeover και μια φωτογράφιση μόλις μια ημέρα πριν από τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Φυσικά ο γάμος δεν είναι πραγματικά επίσημος, αλλά ο Ρίτσαρντ και οι φίλοι του θα κάνουν τα πάντα να τους προσφέρουν και έναν πραγματικό στην εκκλησία.