Νίκη Κεραμέως: Μια διαφορετική συνέντευξη αποφάσισε να παραχωρήσει η Υπουργός

Σε συνέντευξη για το περιοδικό “Down Town” προχώρησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δυσκολίες στο να αποκτήσει παιδί, στο πόσο της λείπουν από την καθημερινότητά της, λόγω βεβαρυμένου προγράμματος, αλλά και στον σύζυγό της με τον οποίο έκλεισαν πρόσφατα 10 χρόνια έγγαμου βίου.

Δημοσιογράφος: Έχετε δύο γιους, 2,5 και 5 χρόνων. Συνδυάζεται η οικογενειακή ζωή με το υπουργείο; Πόσες ώρες δουλεύετε την ημέρα;

Ν. Κεραμέως: «Πολλές! Είναι αρκετές οι φορές που θα φτάσω στο υπουργείο στις εφτάμισι το πρωί και θα γυρίσω στη μία μετά τα μεσάνυχτα, ενώ δουλεύω συχνά και τα Σαββατοκύριακα. Ξεκλέβω όμως χρόνο, προσπαθώ όσο μπορώ να γυρνάω σπίτι να βλέπω τα παιδιά, να τα βάζω για ύπνο και να συνεχίζω να δουλεύω. Όταν είμαι σπίτι με τον σύζυγό μου και τα παιδιά προσπαθώ να αφιερώνομαι σε αυτούς και όσο γίνεται να αφήνω πίσω τις σκέψεις της δουλειάς. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο η ποσότητα όσο η ποιότητα του χρόνου με την οικογένειά σου που έχει τη μεγαλύτερη σημασία».

Δημοσιογράφος: Σας λείπουν τα παιδιά σας από την καθημερινότητά σας;

Νίκη Κεραμέως: «Μου λείπουν πολύ. Ρωτάνε πού είμαι, κυρίως ο μεγαλύτερος, γιατί συνειδητοποιεί περισσότερο τι συμβαίνει, έχουν όμως προσαρμοστεί στην απαιτητική μου καθημερινότητα.»

 

Δημοσιογράφος: Είχατε πει ότι δεν ήταν εύκολο να κάνετε παιδιά…

Ν. Κεραμέως: «Ναι, σε εμάς δεν ήρθε τόσο εύκολα. Προσπαθούσαμε τέσσερα χρόνια. Γνωρίζω ότι είναι πολλά τα ζευγάρια που ταλαιπωρούνται, αλλά από την άλλη η προσπάθεια συχνά δικαιώνεται.»

Δημοσιογράφος: Πρόσφατα ανεβάσατε στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Instagram ένα συγκινητικό post για την επέτειο του γάμου σας

Ν. Κεραμέως: «Κλείσαμε 10 χρόνια γάμου με τον σύζυγό μου. Είμαστε μαζί 14 χρόνια και του χρωστάω πάρα πολλά. Όσα έχω καταφέρει τα οφείλω σε μεγάλο βαθμό στην αμέριστη στήριξή του. Αν μπορώ και εργάζομαι τόσο σκληρά είναι γιατί εκείνος είναι βράχος, είναι δίπλα μου και δίπλα στα παιδιά μας με όλες του τις δυνάμεις. Έχουμε πιστεύω κοινούς στόχους για τη ζωή και αυτό μας ενώνει ακόμη περισσότερο.»

 

Νίκη Κεραμέως: Η ανάρτηση της για τα 10 χρόνια γάμου

Η υπουργός Παιδείας, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της και τη στιγμή που χόρευε με τον σύζυγό της το χορό του Ησαϊα.

Γάμος Νίκης Κεραμέως

«Σαν σήμερα, πριν από 10 χρόνια… Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Σε αγαπώ. Σε ευχαριστώ για όλα. #weddinganniversary», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η κ. Κεραμέως.

ΠΗΓΗ:https://www.enimerotiko.gr