Αδ. Γεωργιάδης για την βάφτιση: Δεν θα γίνουμε γουρούνια επειδή το θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Σας έχει παρασύρει το twitter και Facebook και τους πλαστούς λογαριασμού που πληρώνετε για να ρίχνετε λάσπη και προσπαθείτε να παρασύρετε την Ελλάδα σ’ ένα βόθρο που θέλει να μας παρασύρει μόνο και μόνο για να χτυπήσετε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτό είναι ντροπή σας!» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης ‘Αδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για την βάφτιση στην οποία ήταν ανάδοχος στον ‘Αγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ‘Αδωνις Γεωργιάδης, τόνισε πως «δεν θα πρέπει στην πολιτική μας αντιπαράθεση να χάσουμε την ανθρωπιά μας και δεν θα γίνουμε γουρούνια επειδή θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας βάλει στην λάσπη» λέγοντας ότι «οι γονείς του παιδιού, χωρίς καμία δική μου εμπλοκή, επικαλούμενοι λόγους, που δεν μπορώ να αποκαλύψω, αλλά έξυπνοι άνθρωποι είστε και καταλαβαίνετε ποιοι μπορεί να είναι αυτοί, κατέθεσαν στην Πολιτική Προστασία τα δημόσια έγγραφα που τους πιστοποιούσαν και όπως και σε άλλες περιπτώσεις, ο κ. Χαρδαλιάς μου είπε ότι είναι 10 τον αριθμό τέτοιες εξαιρέσεις, έδωσε την ειδική άδεια για να γίνει το μυστήριο αυτό» και ευχήθηκε «κανένας γονιός να μην χρειαστεί να ζητήσει ειδική άδεια για να τελέσει ένα μυστήριο».

Ο κ. Γεωργιάδης, υπογράμμισε πως το μυστήριο έγινε με την παρουσία 6 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου και του ιερέως και αναρωτήθηκε «ήταν αυτό μεγάλος κίνδυνος για τον covid; Όχι, αλλά αυτή είναι η τεράστια υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ που την ίδια ημέρα καλούσε σε 31 διαδηλώσεις για τον Κουφοντίνα και την δήθεν αστυνομική βία» όμως «σας πειράζει ότι ένας πατέρας που είχε ειδικό λόγο έπρεπε να βαφτίσει το παιδί του και πήγε και πήρε μια νόμιμη άδεια»! και ρώτησε «αλήθεια, τι είδους μεγάλο όφελος θα είχα να γίνω νονός την συγκεκριμένη ημέρα και δεν μπορούσα να πάω μια άλλη ημέρα και θα έπρεπε να παρέμβω για να υπάρξει αυτή η διακριτική μεταχείριση; Τα λέτε αυτά σοβαρά και δεν ντρέπεστε;» Τελικά είπε ο υπουργός απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένας ο Πολάκης είστε όλοι σας Πολάκηδες στον ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με τις υπόνοιες ότι η ειδική άδεια για την τέλεση της βάφτισης από την Πολιτική Προστασία, ανέφερε πως «εάν ήταν πλαστό, όχι μόνο θα έπρεπε να παραιτηθεί από υπουργός και βουλευτής αλλά θα έπρεπε να εξαφανιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου» και πρόσθεσε πως η άδεια έχει «δοθεί από την Πολιτική Προστασία με email. Στο mail υπάρχει ημερομηνία, που είναι αυτή της 5ης Μαρτίου του 2021 και θα είναι αστείο να ειπωθεί πως ο υπουργός Ανάπτυξης μπορεί να πλαστογραφεί τα στοιχεία της google»!.

Ο υπουργός Ανάπτυξης παράλληλα, επισήμανε πως εάν κάποιος πλαστογράφησε την ειδική άδεια τέλεσης της βάφτισης αυτός θα ήταν ο πατέρας του παιδιού που αιτήθηκε και έλαβε την σχετική άδεια τέλεσης του μυστηρίου. Επειδή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού, ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε στην Βουλή ότι κ. Γεώργιος Κατοπόδης είναι αυτός που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τον τοποθέτησε το 2016 πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής Συμβάσεων. Μάλιστα, θύμισε πως κατά την γνωμοδότηση από την αρμόδια Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θετικές ψήφους είχαν δώσει στην τοποθέτηση της Αρχής, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ ενώ η ΝΔείχε ψηφίσει «λευκό» και αναρωτήθηκε «εάν πραγματικά φαντάζεστε ότι ο άνθρωπος που επέλεξε για πρόεδρος της Αρχής ότι είναι πλαστογράφος;».

Ο κ. Γεωργιάδης, επέκρινε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί όψιμης ευαισθησίας περί του αδικήματος της πλαστογραφίας λέγοντας ότι τον Αύγουστο του 2016 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου με το νόμο 4411/16 για την αποσυμφόρηση των φυλακών, εξαιρέθηκαν ορισμένα αδικήματα πλαστογραφία και εξ αιτίας αυτής της τροποποίησης ο αδελφός του κ. Τσιπρα δεν μπόρεσε να καταδικαστεί για πλαστογραφία, επειδή ο πρωθυπουργός αδελφός του προηγουμένως το είχε παραγράψει.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ‘Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την Ελληνικό Χρυσό, έδωσε συγχαρητήρια στον αρμόδιο υπουργός Κώστα Σκρέκα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η χώρα επιτέλους αποκτά επενδυτική αξιοπιστία.

ΠΗΓΗ:https://www.naftemporiki.gr/

You May Also Like

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Πληρωμή Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η  Πληρωμή Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Επιστρεπτέα 7: Μ.Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα, Μ.Πέμπτη οι πληρωμές

Επιστρεπτέα 7: Μ.Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα, Μ.Πέμπτη οι πληρωμές

Οικογένεια Παπαγεωργίου: Δύο ακόμη “τρόπαια” βγαίνουν στο σφυρί

Οικογένεια Παπαγεωργίου: Δύο ακόμη “τρόπαια” βγαίνουν στο σφυρί

Μητσοτάκης: Η ΕΕ ενηλικιώθηκε βίαια από τον πόλεμο στην Ουκρανία – Να εξαιρεθούν οι αμυντικές δαπάνες από το έλλειμμα

Μητσοτάκης: Η ΕΕ ενηλικιώθηκε βίαια από τον πόλεμο στην Ουκρανία – Να…

Αντιδράσεις στο Διαδίκτυο κατά του δήμου Αθηναίων για το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων

Τι απαντά η αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Λύγκας: Ο άγνωστος «τίγρης» της Ευρώπης ήρθε στην Ελλάδα (video)

Λύγκας: Ο άγνωστος «τίγρης» της Ευρώπης ήρθε στην Ελλάδα (video)

Συνεχίζονται οι εκπτώσεις – Τι να προσέξουν οι καταναλωτές

Με τις ευκαιρίες σε προϊόντα να βρίσκουν τους πολίτες μακριά από τα…

Πολική αρκούδα κυνήγησε κατοίκους, σκότωσε γυναίκα και ένα αγόρι

Πανικός σε χωριό στην Αλάσκα: Πολική αρκούδα κυνήγησε κατοίκους, σκότωσε γυναίκα και…

Λιβύη: Η Ελλάδα έτοιμη να μετάσχει σε αποστολή επιτήρησης του εμπάργκο όπλων

Λιβύη: Η Ελλάδα έτοιμη να μετάσχει σε αποστολή επιτήρησης του εμπάργκο όπλων