Σε τραγική κατάσταση ο Ροναλντίνιο: “Πίνει ότι βρει, όλη μέρα”

Ο Ροναλντίνιο πέρασε μια δύσκολη περίοδο μετά τη σύλληψή του στην Παραγουάη πέρυσι και τον θάνατο της μητέρας του Dona Miguelina τον Φεβρουάριο του 2021. Στην πραγματικότητα, άνθρωποι από τον εσωτερικό του κύκλο ανησυχούν για την πρόσφατη υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και σουπεσταρ των γηπέδων.

“Κάθε μέρα είναι ένα πάρτι”

“Κάθε μέρα είναι ένα πάρτι”, ανέφεραν οι φίλοι του στη βραζιλιάνικη εφημερίδα Extra, όπως γράφει η Marca. “Aρχίζει να πίνει βότκα, ουίσκι, τζιν το πρωί και σταματά να πίνει το επόμενο πρωί. Δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά παρατηρήσαμε ότι έγινε πιο έντονο μετά το θάνατο της μητέρας του”.

Παρά την πανδημία ο Ροναλντίνι δεν άλλαξε τις συνήθειές του σύμφωνα με τους φίλους του. “Είχε ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τα όλα του”, πρόσθεσε ένας άλλος φίλος.

“Αρκετοί φίλοι από το Ρίο πήγαν εκεί επειδή αισθάνεται πολύ μόνος σε αυτό το απέραντο μέρος όπου ζει. Έχει μπάρμπεκιου, χορεύει, το πηγαίνει στα άκρα. Ζει σε ένα φρούριο με όλα όσα χρειάζεται. Έχει μια τεράστια καρδιά και προσπαθεί να είναι γενναιόδωρος με τους φίλους του.Όμως δεν είναι όλοι αληθινοί φίλοι και βλέπω ότι έχει γίνει μεγάλη ζημιά σε αυτόν”.

Σύμφωνα με την Extra, η Τζέσικα Κάστρο είναι ένα από αυτά τα άτομα που τον συνοδεύουν και ανεβάζει περιστασιακά φωτογραφίες των πάρτι του Ροναλντίνιο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

ΠΗΓΗ:https://www.thetoc.gr/