Η Brittany Negler, από τη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβανίας, εθίστηκε στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά όταν ο αδερφός της πέθανε σε ηλικία 18 ετών.

Μοιράστηκε την ιστορία της, λέγοντας στον οδοντίατρο Δρ Kenny Wilstead: “Για πολύ καιρό σκέφτηκα ότι σκότωσα τον αδερφό μου. Είχε Σάρκωμα Ewing. Μια μέρα ξύπνησα, και είχα το προαίσθημα να μην πάω σχολείο.

«Πήγα λοιπόν και κοιμήθηκα μαζί του, και 15 λεπτά αφότου ξάπλωσα στο κρεβάτι, τον άκουσα να βαριανασαίνει και να πεθαίνει εκεί.

«Δεν ήξερα πολλά, έτσι σκέφτηκα ότι τον σκότωσα. Για παράδειγμα, νόμιζα ότι ίσως είχα ξαπλώσει πάνω στον αναπνευστικό σωλήνα του ή κάτι τέτοιο.»

Η Brittany συνέχισε: «Μπήκα σε σκοτεινά μονοπάτια, δεν πρόκειται να πω ψέματα. Άρχισα να κάνω παρέα με κακά παιδιά, άρχισα να κάνω ναρκωτικά για να ξςχάσω το κακό συναίσθημα που ένιωθα. Πέρασα κατάθλιψη. Ένιωσα ότι έπρεπε να αρχίσω να φροντίζω τον εαυτό μου»

Ωστόσο, όταν αναζήτησε οδοντιατρική θεραπεία, ο οδοντίατρος πήρε την περιττή απόφαση να αφαιρέσει όλα τα δόντια της και να τα αντικαταστήσει με μεγάλες οδοντοστοιχίες, γεγονός που την δυσκόλευε να φάει.

Οι οδοντοστοιχίες αυτές έγραφαν «στερεώνονται στις ρίζες», αλλά δεν της είπαν ποτέ τίποτα για απονεύρωση. Της είπαν ότι τα δόντια της δεν ήταν σταθερά και έτσι έπρεπε να αφαιρεθούν.

Στη συνέχεια, χλεύασαν το χαμόγελό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό παρακίνησε τον Δρ Wilstead να επικοινωνήσει μαζί της και να της προσφέρει βοήθεια.

Ευτυχώς, ο γιατρός μπόρεσε να λύσει το πρόβλημα της Brittany, και μετά από πολλά ραντεβού, μπόρεσε να δημιουργήσει αφαιρούμενες τεχνητές οδοντοστοιχίες που της χάρισαν ένα άνετο χαμόγελο.

Τώρα ευχαριστεί τον οδοντίατρο λέγοντάς του ότι της έσωσε τη ζωή της και ότι ελπίζει να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση

Είπε: «Πρόσφατα είχα μια τραυματική οδοντιατρική εμπειρία και έχασα όλα τα δόντια μου και με κατέβαλε ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά».

«Έχω χάσει τόσο πολύ βάρος επειδή δεν μπορούσα να φάω και ένιωθα πολύ καταληπτικά και σκεφτόμουν να τα παρατήσω, αλλά ένας οδοντίατρος και η σύζυγός του από μια μακρινή Πολιτεία, που ήταν εντελώς ξένοι σε εμένα είδαν τον πραγματικό εαυτό μου και αποφάσισαν να σώσουν τη ζωή μου και τους χαρίζω το χαμόγελο και την εμπιστοσύνη μου ως αντάλλαγμα».

«Δημοσίευσα όλη την εμπειρία στο TikTok μου και είδα πόσοι πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται με το ίδιο πρόβλημα και δεν μπορούν να ξαναχαμογελάσουν. Δεν επιθυμώ τον πόνο σε κανέναν και προσπαθώ να συγκεντρώσω χρήματα για να μπορέσω να βοηθήσω τους ανθρώπους να πάρουν το χαμόγελό τους πίσω».

«Τα χαμόγελα αλλάζουν πραγματικά τον κόσμο. Προσεύχομαι να ξεκινήσω ένα μη κερδοσκοπικό έργο για να μπορέσω να βοηθήσω τους ανθρώπους να χαμογελούν και να λάμπουν ξανά».

Παρακολουθήστε τη συναισθηματική στιγμή που η Britanny αποκτά το νέο της χαμόγελο:

ΠΗΓΗ:https://www.enimerotiko.gr/

You May Also Like

Η ελπίδα έρχεται από την Ουτρέχτη: Βρήκαν φάρμακο για τον κορονοϊό

Η ελπίδα έρχεται από την Ουτρέχτη: Βρήκαν φάρμακο για τον κορονοϊό

Μουντιάλ 2022: Οι Γερμανοί διεθνείς έκλεισαν τα στόματά τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας της Γερμανίας διαμαρτυρήθηκαν με τον δικό τους…

Γάζα, ώρα μηδέν: Πιέσεις για κατάπαυση ενώ οι Παλαιστίνιοι απειλούνται με λιμό

Αυξάνοι τις πιέσεις τους προς τον Νετανιάχου οι Αμερικανοί με φόντο τη δραματική ανθρωπιστική κατάσταση

Ερντογάν:«Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα και τα δικαιώματά μας στο στην Μεσόγειο Αιγαίο, στην Κύπρο»

Ερντογάν:«Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα και τα δικαιώματά μας…

Ο Ερντογάν απελευθέρωσε τους Έλληνες και άρχισε να συλλαμβάνει Γερμανούς πολίτες

Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε άλλον έναν Γερμανό πολίτη, έγινε σήμερα γνωστό από…

Έφυγε από τη ζωή ο μικρότερος αδερφός του Ντόναλντ Τραμπ

Έφυγε από τη ζωή ο μικρότερος αδερφός του Ντόναλντ Τραμπ

Το Ντουμπάι έφτιαξε τη δική του βροχή, για να καταπολεμήσει την «τρελή» ζέστη

Το Ντουμπάι έφτιαξε τη δική του βροχή, για να καταπολεμήσει την «τρελή»…

Αυξήθηκαν οι πυρκαγιές στην Αμαζονία – Φόβοι για το μεγαλύτερο τροπικό δάσος του κόσμου

Αυξήθηκαν οι πυρκαγιές στην Αμαζονία – Φόβοι για το μεγαλύτερο τροπικό δάσος…

Συνάντηση Μακρόν – Λαγκάρντ για την Ελλάδα

Τις πρόσφατες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία συζήτησαν η Κριστίν Λαγκάρντ και ο…

Σπουδαίος Ρονάλντο! Κάνει τα ξενοδοχεία του νοσοκομεία για τον κορονοϊό

Σπουδαίος Ρονάλντο! Κάνει τα ξενοδοχεία του νοσοκομεία για τον κορονοϊό