Την Πέμπτη (16/03)  το μεσημέρι πιάστηκε επ’ αυτοφώρω,  από μέλος του Φυσιολατρικού  Συλλόγου Μεσοποταμίας,    λαθροϋλοτόμος,  όπου με το αλυσοπρίονό του, τεμάχιζε δέντρο.

Ειδικότερα στην ιστοσελίδα dasosmesopotamias.blogspot.gr  αναφέρεται πως:  «Για ακόμη μια φορά χθες (σ.σ. Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017)  το μεσημέρι γίναμε μάρτυρες ενός άσχημου γεγονότος.  Μέλος του συλλόγου χθες βρέθηκε στο δάσος για βόλτα όταν άκουσε τον ήχο του αλυσοπρίονου να ηχεί στο χώρο. Πλησιάζοντας προς το ποτάμι στην περιοχή της γέφυρας είδε με τα ίδια του τα μάτια γνωστό κύριο κάτοικο του χωριού μας να έχει κόψει το δέντρο και να το τεμαχίζει.
Αμέσως το μέλος μας παρενέβη και όλα έχουν δρομολογηθεί νομικά με ενημέρωση των αρχών και όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες. Επιτέλους κάποιοι πρέπει να βάλουν μυαλό, πρέπει να σταματήσουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε όλοι και να σεβαστούμε τον αγώνα που γίνετε από κάποιους να διατηρήσουν αυτόν το χώρο του Δάσους που μας έχει χαρίσει τόσο απλόχερα η φύση».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.