Η γυναίκα υπέστη ξυλοδαρμό από άτομα που την αναγνώρισαν ως σύζυγο αστυνομικού

Ένα απίστευτης αγριότητας περιστατικό είχαμε πριν από λίγη ώρα στους Αμπελοκήπους με θύμα σύζυγο αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Αλλοδαπών.

Η συγκεκριμένη γυναίκα με τον αστυνομικό σύζυγό της διαμένει σε δρόμο όπου υπάρχει στέκι «αντιεξουσιαστών». Κατευθυνόμενη προς το σπίτι της από μίνι μάρκετ που βρίσκεται παραπλεύρως αναγνωρίστηκε από άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα ότι είναι σύζυγος αστυνομικού και υπέστη βίαιη επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες την αναγνώρισε ο ένας εκ των δύο και φώναξε «αυτή είναι η γυναίκα του μπάτσου» ενώ στη συνέχεια τη χτύπησαν και την τραυμάτισαν στο πρόσωπο με αιχμηρό αντικείμενο.

Αν και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, το γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες η μοτοσυκλέτα του συζύγου της υπέστη φθορές από αγνώστους, τα τρικάκια που ρίχτηκαν στην πολυκατοικία που μένει και η επίθεση εναντίον της θεωρούνται από αστυνομικές πηγές υπερβολικά πολλές «συμπτώσεις».

Αυτή τη στιγμή η άτυχη γυναίκα μεταβαίνει στο νοσοκομείο ώστε να της παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική βοήθεια ενώ αμέσως μετά θα προχωρήσει σε μηνύσεις.