Μητέρα το έσκασε από το νοσοκομείο της Λαμίας μαζί με τον γιο της επειδή διαγνώστηκε θετική στο κoρωvoϊό

Αρνητές του κορονοϊού, μητέρα και γιος οι οποίοι βγήκαν θετικοί, έφυγαν από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας σκορπίζοντας τον πανικό στη Λαμία: «Δεν πιστεύω τους γιατρούς.

Δεν μπορεί να είμαστε κρατούμενοι. Δεν υπάρχει πανδημία. Όλα είναι συνωμοσίες…», έλεγε η μητέρα στην κάμερα του LamiaReport.

Τους σταμάτησαν φύλακες και αστυνομικοί

Λίγο πριν το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας αστυνομικοί και οι φύλακες του Νοσοκομείου τους σταμάτησαν, ενώ έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο οποίο αρνούνταν να επιβιβαστούν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχαν βρεθεί θετικοί την προηγούμενη εβδομάδα και από την Κυριακή το βράδυ ήταν στο Πέτρινο κτίριο, στην κλινική Covid, με συμπτώματα της νόσου.

Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις με την Αστυνομία και σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, διατέθηκε ασθενοφόρο προκειμένου να επιστρέψουν, με ασφάλεια για κείνους και τους γύρω τους, στο σπίτι τους στη Σκάλα Αταλάντης.

Ερωτηματικά ωστόσο προκάλεσε και το τι πιστεύουν για τα εμβόλια. Η γυναίκα στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θα εμβολιαστεί ανέφερε χαρακτηριστικά: ’’Τα εμβόλια έχουν μέσα aids, ελονοσία και απόβλητα από εκτρώσεις. Μακριά από τα εμβόλια’’.

Δείτε βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις τους:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=5amwfWNVPFA&feature=emb_title
https://www.youtube.com/watch?v=fiO3HDnoln4&t=17s
https://www.youtube.com/watch?v=fiO3HDnoln4&t=17s

LamiaReport.gr