Εύη Δρούτσα: “Με ενοχλεί που ο Βασίλης Καρράς έχει παχύνει τόσο που δεν μπορεί να αναπνεύσει”

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Εύη Δρούτσα, η οποία, μεταξύ άλλων, έριξε τα «βέλη» της στους καλλιτέχνες που την ξέχασαν. «Είμαι από τους μόνους στιχουργούς που ποτέ δεν θέλησα να έχω με κανέναν κοινωνικά πάρε – δώσε. Με τον Στέφανο Κορκολή, όμως, κάναμε πάρα πολλή παρέα. Ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί σε ένα σπίτι. Με την Άννα Βίσση έκανα πολλή παρέα, όταν πρωτοχώρισε. Εξακολουθώ να είμαι φίλη της, αλλά δεν ήμουν φίλη της στο να πάμε να φάμε, να κάνουμε… Την εποχή που συνεργάστηκα με τον Αλκαίο, τον βρήκα πεταμένο σε ένα συρτάρι. Είπα στην εταιρία, ότι θέλω να τον πάρω και να τον φτιάξω. Είπα ότι θα κάνω τον Αλκαίο φίρμα» ανέφερε, αρχικά, η γνωστή στιχουργός.

«Με ρωτάς αν με πήρε κανείς ένα τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά ή καλά Χριστούγεννα; Εκτός από τον Πασχάλη Τερζή, ο οποίος μπορεί να κάνει κρύο και θα με πάρει να με ρωτήσει αν κρυώνω. Τους σταρ δεν τους υπολογίζω γιατί κάνουν ένα κακό, αισθάνονται ότι είναι σταρ. Δεν έχω πίκρα που δεν μου έδωσαν χρήματα, αλλά γιατί δεν σκέφτηκαν πως τους βοήθησα» συμπλήρωσε.

Κλείνοντας στη συνέντευξη, η Εύη Δρούτσα θυμήθηκε την εποχή του «Fame Story», ενώ εξομολογήθηκε ότι την ενοχλεί που ο Βασίλης Καρράς «έχει παχύνει τόσο πολύ. Δεν μπορείς να είσαι τόσο παχύς και να μην μπορείς να αναπνεύσεις. Για σένα και τον άλλο που σε βλέπει».

ΠΗΓΗ:https://www.ethnos.gr/