Η Τέτα Καμπουρέλη ζητά 50.000 ευρώ από τον Νίκο Κοκλώνη. Ο διάλογός τους μέσα από μηνύματα

Ένα Instagram Story του Νίκου Κοκλώνη το πρωί της Πέμπτης ήταν αρκετό για να απορήσουμε «Τι στο καλό συμβαίνει;». Σε αυτό, ο παρουσιαστής, τηλεοπτικός παραγωγός και εκδότης του περιοδικού ΟΚ! αντάλλαζε μηνύματα με την Τέτα Καμπουρέλη στα οποία εκείνη φερόταν να του ζητά 50.000 ευρώ κι εκείνος να μην καταλαβαίνει τον λόγο. Φως στην παράξενη αυτή συνομιλία ανέλαβε να ρίξει η εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Τέτα Καμπουρέλη αντάλλαξαν μία σειρά από μηνύματα τα οποία δημοσιεύτηκαν μέσα από την εκπομπή του Open. Το story του Νίκου Κοκλώνη μάς είχε εισάγει στο θέμα και ο υπόλοιπος διάλογος κατέληξε στο μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη: «Δεν μπορεί να φιμώσει την αλήθεια κανείς Τέτα κάνε ότι πιστεύεις το ΟΚ! όσο το έχω εγώ θα λέει μόνο αλήθειες». Ο Γιάννης Πουλόπουλος στη συνέχεια εξήγησε τι έχει συμβεί, ενώ στην εκπομπή μίλησε και η Σύμβουλος Έκδοσης του περιοδικού, Σόνια Καζόνι.

Νίκος Κοκλώνης Τέτα ΚαμπουρέληInstagram.com/nkoklonis

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Τέτα Καμπουρέλη φέρεται να ζητά από τον εκδότη του περιοδικού OK! να της καταθέσει 50.000 ευρώ στον λογαριασμό της για μία φωτογραφία που βρίσκεται στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 3 Απριλίου. Στο ίδιο τεύχος υπάρχει ρεπορτάζ για την υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό για την οποία κατηγορείται κι έχει προφυλακιστεί ο σύζυγος της αισθητικού. Η Σόνια Καζόνι εξήγησε περαιτέρω τι έχει συμβεί με τα μηνύματα που αντάλλαξαν η Τέτα Καμπουρέλη και ο Νίκος Κοκλώνης.

«Στο τεύχος του Σαββάτου έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, που αφορά το ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές, αφορά πράγματα που έχουμε διαβάσει στα σάιτς και τις εφημερίδες και η δημοσιογράφος επικοινώνησε και με τον δικηγόρο του 58χρονου, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ. Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κ. Καμπουρέλη για να μας κάνει κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις», σημείωσε αρχικά η Σόνια Καζόνι.

«Το ρεπορτάζ είναι ένα ρεπορτάζ αστυνομικού συντάκτη που καταγράφει τα γεγονότα. Οι φωτογραφίες από το σπίτι της κ. Καμπουρέλη που υπάρχουν μέσα στο περιοδικό, είναι από παλιότερη φωτογράφιση που είχε γίνει με συναίνεσή της. Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Έχουμε μείνει άναυδοι. Έχουμε επικοινωνήσει με το νομικό μας τμήμα κι από εκεί και πέρα θα γίνουν τα νόμιμα και τα δέοντα», συμπλήρωσε η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού, τονίζοντας ότι ούτε οι άνθρωποι του ΟΚ! έχουν καταλάβει ποιος είναι ο λόγος που οδήγησε την Τέτα Καμπουρέλη στο αίτημά της.

«Ούτε εμείς έχουμε καταλάβει. Δεν νομίζω ότι το θέμα είναι η φωτογραφία αλλά το ίδιο το θέμα και γιατί το κάναμε. Πραγματικά δεν έχουμε καταλάβει. Το μόνο πράγμα που έχουμε λάβει είναι τα μηνύματα στον κο Κοκλώνη κι ένα αντίστοιχο τηλεφώνημα που έλαβε ο Νίκος Γεωργιάδης (ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ) το πρωί με τα ίδια ζητούμενα κι έχουμε μείνει όλοι να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει. Απλώς έχουμε μεταφέρει πλέον όλες τις συνομιλίες στο νομικό μας τμήμα για να κάνει όσα πρέπει», σημείωσε η Σόνια Καζόνι.

Όταν η Τέτα Καμπουρέλη είχε εκφράσει την πικρία της για τον Νίκο Κοκλώνη για την απομάκρυνσή της από το “Style Me Up”

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τέτα Καμπουρέλη έχει έρθει σε αντιπαράθεση με τον Νίκο Κοκλώνη. Η γνωστή αισθητικός, που είχε συμμετάσχει και στο show του παρουσιαστή “Just the 2 Of Us”, είχε μιλήσει για τη διακοπή της συνεργασίας της με την εκπομπή “Style Me Up”, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης, τον Δεκέμβριο του 2020 στο Πρωινό. Τότε η Τέτα Καμπουρέλη είχε υποδείξει τον Τρύφωνα Σαμαρά ως τον υπεύθυνο για την απομάκρυνσή της από το project, ενώ είχε εκφράσει την πικρία της για τη στάση του Νίκου Κοκλώνη.

«Το ερώτημα που έθεσα γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, μήπως έθεσε βέτο ο Τρύφωνας. Γιατί έγινε τόσο γρήγορα. Την πρώτη μέρα που πήγα εκείνος αισθάνθηκε περίεργα μαζί μου και εγώ δεν θέλω να είμαι σε αντιπαράθεση καμία ούτε με τον Τρύφωνα, ούτε με τον κύριο Κοκλώνη. Είναι πολύ άσχημο αυτό, να φύγουμε χωρίς μία απάντηση. Το συμβόλαιό μου το έχω στο mail μου», είχε πει τότε στο Πρωινό.

«Πώς είναι δυνατόν να μην το γνώριζε ο Νίκος Κοκλώνης; Αλλά και να μην το γνώριζε εγώ του έστειλα μήνυμα ότι έγινε αυτό και αυτό. “Νίκο μου καλησπέρα, είμαι η Τέτα Καμπουρέλη θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι στην εκπομπή Style me Up που συμμετείχα γυρίζοντας 5 επεισόδια, είχα βρει χορηγό αποκλειστικό που αφορούσε στα νύχια και ήθελε καθημερινή προβολή. Ενημέρωσα τους ανθρώπους της παραγωγής, τους πήρα πάρα πολλές φορές τηλέφωνο, τους έστειλα μηνύματα, αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση. Εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχω λάβει απάντηση και επειδή ξέρω ότι είσαι επιχειρηματίας και πονάω την παραγωγή ήθελα να σε ενημερώσω γιατί δεν ξέρω αν το γνωρίζεις” του έγραψα στις 28 Οκτωβρίου. Το έχει διαβάσει, δεν μου απάντησε. Έχω μια πικρία μέσα μου γιατί δεν δημιουργώ μυθοπλασίες», σημείωνε η αισθητικός.

ΠΗΓΗ:https://www.ladylike.gr/

You May Also Like

Ποιοι δικαιούνται 200 ευρώ το μήνα – 37 ερωτήσεις και απαντησεις

Σήμερα αρχίζουν να υποβάλλονται οι αιτήσεις για το «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», όπως…

Πόρος: Νέα στοιχεία για τους Τούρκους που κατηγορούνται για κατασκοπεία – Βρέθηκαν πάνω τους ψηφιακές κάμερες

Οδηγούνται σήμερα στον ανακριτή

Κορονοϊός: Έκτακτη σύσκεψη σήμερα στο Μαξίμου για την αύξηση των κρουσμάτων, ποια μέτρα εξετάζονται

Κορονοϊός: Έκτακτη σύσκεψη σήμερα στο Μαξίμου για την αύξηση των κρουσμάτων, ποια…

Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ: Πότε θα γίνει η πληρωμή των 30.333 εργαζομένων;

Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ: Πότε θα γίνει η πληρωμή των 30.333 εργαζομένων;

Σεισμός Κρήτη: Συγκλονιστικό βίντεο – Η στιγμή που οι διασώστες φτάνουν στο σημείο του εγκλωβισμένου εργάτη

Table of Contents Hide Καταπλακώθηκε από τρούλοΣοβαρές ζημιές σε 3 χωριάΣπεύδει ο…

Στο «κόκκινο» η τουρκική προκλητικότητα: «Ίσως πάρουμε τα νησιά του Αιγαίου», λέει δημοσιογράφος

Στο «κόκκινο» η τουρκική προκλητικότητα: «Ίσως πάρουμε τα νησιά του Αιγαίου», λέει…

Επίσκεψη Μητσοτάκη-Ώρα 12:25: Άγριο ξύλο μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ!-Νέα επεισόδια και δακρυγόνα-Βίντεο

Επίσκεψη Μητσοτάκη-Ώρα 12:25: Άγριο ξύλο μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ!-Νέα επεισόδια και δακρυγόνα-Βίντεο