ΑΣΕΠ: 11+1 προκηρύξεις για 624 μόνιμες θέσεις (λίστα)

Τις 11+1 προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για 624 μόνιμες, που είτε πρόκειται να έρθουν (11) είτε ήδη «τρέχουν», δημοσιεύει η aftodioikisi.gr.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ. Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 33 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς: «ΑΘΗΝΑ» Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας των Επικοινωνιών και της Γνώσης, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, της Γ. Γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την πλήρωση 1 θέσεως ΠΕ Μουσειολόγων, του Πανεπιστημίου Πειραιώς για την πλήρωση 2 θέσεων ΔΕ κατηγορίας, του ΟΠΕΚΕΠΕ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΔΕ κατηγορίας και του Επιμελητηρίου Άρτας για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας και του ΔΟΑΤΑΠ για την πλήρωση 10 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας, του Επιμελητηρίου Λάρισας για την πλήρωση 4 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας για την πλήρωση 1 θέσεως ΔΕ κατηγορίας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΑΑ), Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ), Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ).

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για την πλήρωση 52 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 27 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (ΕΚΕΦΕ) «Δημόκριτος», Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ).

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Πολυτεχνείου Κρήτης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αιγινήτειου Νοσοκομείου, του ΕΚΠΑ, του ΠΑΔΑ, της ΑΣΠΑΙΤΕ, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου για την πλήρωση 56 συνολικά θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εξωτερικών για την πλήρωση 50 θέσεων ΠΕ, ΔΕ, ΥΕ κατηγορίας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την πλήρωση 35 θέσεων ΕΕΠ στους φορείς Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ), Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ (ΕΙΠ) και στο Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών (ΕΚΕΒΕ) «Α. Φλέμινγκ».

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ, του Συνήγορου του Πολίτη για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ, της ΕΛΣΤΑΤ για την πλήρωση 4 θέσεων ΕΕΠ, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την πλήρωση 4 θέσεων, του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ και του ΕΚΤ για την πλήρωση 1 θέσεως ΕΕΠ.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του Υπουργείου Οικονομικών για την πλήρωση 115 θέσεων ΠΕ κατηγορίας.

 Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης των ΚΕΠ για την πλήρωση 128 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 38 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.(2Κ/2021)(ΦΕΚ 9/2021). Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από 29-3-2021 έως 14-4-2021.

aftodioikisi.gr

You May Also Like

Τι συμβαίνει με τη δωρεά της Πάολα στο νοσοκομείο Λάρισας – Τι είπε ο διοικητής

Ούτε η τραγουδίστρια ούτε κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της έχουν επικοινωνήσει μαζί του ή με κάποιο μέλος της διοίκησης για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον να κάνουν κάποια δωρεά.

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες – Αναλυτικά όλες οι περιοχές

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες – Αναλυτικά όλες οι περιοχές

Τέλη κυκλοφορίας 2019: Παράταση από το υπουργείο Οικονομικών – Ποια η προϋπόθεση για την πληρωμή

Τέλη κυκλοφορίας 2019: Παράταση από το υπουργείο Οικονομικών – Ποια η προϋπόθεση…

Με 152 νέες θέσεις εργασίας ενισχύονται τα Ερευνητικά Κέντρα της χώρας

Με 152 νέες θέσεις εργασίας ενισχύονται τα Ερευνητικά Κέντρα της χώρας

 «Ψαριά Αγάπης» για κοινωνικές δομές με εξαιρετικό εθελοντικό αποτύπωμα  από τους Έλληνες αλιείς σε συνεργασία με το ΥπΑΑΤ

 «Ψαριά Αγάπης» για κοινωνικές δομές με εξαιρετικό εθελοντικό αποτύπωμα  από τους Έλληνες…

Αλλαγές στη Γ’ Λυκείου από φέτος –Λιγότερα μαθήματα

Αλλαγές στη Γ’ Λυκείου από φέτος –Λιγότερα μαθήματα

Το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 πέτυχε τους στόχους του Πλαισίου Επίδοσης της Ε.Ε. με τη μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία εφαρμογής του

Το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 πέτυχε τους στόχους του Πλαισίου Επίδοσης της…

Voucher 200 ευρώ για laptop, tablet: Προβλήματα στην πλατφόρμα για τις αιτήσεις

Προβλήματα αντιμετωπίζουν όσοι επιχειρούν να μπουν στην ειδική πλατφόρμα και να κάνουν…

ΑΣΕΠ: Οι 25.000 προσλήψεις που αναμένονται το 2019 στο δημόσιο

ΑΣΕΠ: Οι 25.000 προσλήψεις που αναμένονται το 2019 στο δημόσιο