Σούπερ Μάρκετ: Ποια προϊόντα θα πωλούν από Δευτέρα – Τι προσέχουμε

 

Από τη Δευτέρα, 5 Απριλίου, στις περιοχές που ανοίγει το λιανεμπόριο (εκτός Θεσσαλονίκης, Αχαϊας, Κοζάνης, πλέον) θα βγουν και οι απαγορευτικές κορδέλες από τα ράφια των σούπερμαρκετ και θα μπορούν οι καταναλωτές να αγοράζουν τα συγκεκριμένα προϊόντα και από τα σούπερμαρκετ, όπως έκανε γνωστό, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Με sms στο 13033 μπορούμε να πάμε στα σούπερμαρκετ. Στο sms στο 13033 με κωδικό 2 (που αφορά σε μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών, αγαθών πρώτης ανάγκης, δηλαδή, σε σούπερμαρκετ, μίνι μάρκετ) η μετακίνηση θα πραγματοποιείται μόνο είτε εντός του οικείου Δήμου, είτε σε απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας, αύριο Κυριακή.

Υπενθυμίζουμε ότι όσον αφορά το λιανεμπόριο, από Δευτέρα, οι  πολίτες για να κάνουν τα ψώνια τους θα πρέπει να στείλουν SMS μόνο στο 13032, προκειμένου να μπορέσουν να μεταβούν οπουδήποτε απαιτείται εντός νομού. Οπότε, μην μπερδευτείτε. Το SMS θα έχει διάρκεια τριών ωρών και μπορεί να αποσταλεί μόνο μία φορά ημερησίως.

aftodioikisi.gr