ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΣΥ.Ι.ΓΥ.ΔΥ.Μ(ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

Πραγματοποιήθηκε στις  6/4/2021, διάσκεψη δια ζώσης στο γραφείο συνεδριάσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μεταξύ του Περιφερειάρχη κ.Κασαπίδη και των εκπροσώπων του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Δυτικής Μακεδονίας,του προέδρου κ.Λιάκου και της αντιπροέδρου κ.Παλιούρα σε συνέχεια των προηγούμενων συναντήσεων μεταξύ του Συλλόγου και της Περιφερειακής αρχής.

Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν επί του παρόντος στη βιωσιμότητα και στη στήριξη των γυμναστηρίων, κατατέθηκαν προτάσεις και πάγια κλαδικά αιτήματα και υπήρξε μακροσκελής αναφορά για την στήριξη που θα πρέπει να παρασχεθεί από την Κυβέρνηση και την τοπική αυτοδιοίκηση κατά την επόμενη μέρα ώστε να παραμείνει ο κλάδος ζωντανός.

Το κλίμα της συνάντησης ήταν θετικό και η Περιφερειακή αρχή έδειξε να κατανοεί πλήρως την άσχημη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων όντας τα γυμναστήρια τους ερμητικά κλειστά για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο ελέω πανδημιας.

Ο Περιφερειάρχης δεσμεύθηκε να προωθήσει τα αιτήματα και τις προτάσεις καθώς και να επισημάνει τα τεράστια προβλήματα του κλάδου και την αναγκαιότητα στήριξης και οικονομικής ενίσχυσης των γυμναστηρίων στις υπόλοιπες Περιφερειακές αρχές και στην Κυβέρνηση.

 

You May Also Like

Έμπρακτη στήριξη στο έργο του «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το Παιδί – Δράσεις Για Τον Άνθρωπο»

Έμπρακτη στήριξη στο έργο του «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη Για Το Παιδί – Δράσεις…

Ξεκίνησαν τα Κατηχητικά Σχολεία της Μητροπόλεως

Στα πλαίσια της ποιμαντικής μερίμνης της τοπικής μας Εκκλησίας για τα παιδιά…

Τιμητική Διάκριση του Δήμου Γρεβενών για την ενεργή συμμετοχή του στην “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας”

Τιμητική Διάκριση του Δήμου Γρεβενών για την ενεργή συμμετοχή του στην “Ευρωπαϊκή…

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Αντωνίου και Κρανιώνα

Φωτογραφίες- Βίντεο

Συγχαρητήρια στο 1ο Νηπιαγωγείο Μουρικίου και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου, για τις διακρίσεις τους στον 1ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής της WRO Hellas “Χορεύοντας την Άνοιξη”

Συγχαρητήρια στο 1ο Νηπιαγωγείο Μουρικίου και στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου, για…

Ενδοσχολική δράση με θέμα: «Μειώνω την διασπορά των μικροβίων – προφυλάσσομαι από την ίωση» από το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο

Ενδοσχολική δράση με θέμα: «Μειώνω την διασπορά των μικροβίων – προφυλάσσομαι από την…

«Δραγούμεια 2019»: Βογατσιώτες Δωρητές και Ευεργέτες Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό των Δραγουμείων, νέες επιστήμονες του Βογατσικού με συντονίστρια την κα Μάρθα Σιώτα σάς προσκαλούν για πέμπτη συνεχή χρονιά στην πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνουν την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στην πλατεία Βογατσικού, με θέμα: «Βογατσιώτες Δωρητές και Ευεργέτες». Σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού.

«Δραγούμεια 2019»: Βογατσιώτες Δωρητές και Ευεργέτες

ΕΠΣ Καστοριάς: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής

ΕΠΣ Καστοριάς: Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής

Τιμή και δόξα 21 Νοεμβρίου: Εορτασμός Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων

Με κάθε επισημότητα εορτάστηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων (21/11) στην Καστοριά…