Η Νανά Παλαιτσάκη μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως βγήκε από το νοσοκομείο και πως παραιτείται από τα εργασιακά της καθήκοντα προκειμένου να ασχοληθεί με την υγεία της.

Η Νανά Παλαιτσάκη ανακοίνωσε σήμερα πως έλαβε το εξιτήριό της από το νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί αλλά και την αποχώρησή της από τα εργασιακά της καθήκοντα, ανάμεσα στα οποία είναι και η συνεργασία της με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Σημειώνεται πως η δημοσιογράφος συμμετείχε τόσο στην έκδοση της εφημερίδας του κ. Φουρθιώτη όσο και σε εκπομπές του ίδιου στον Τ/Σ «Έψιλον».

Η ανακοίνωση έγινε μέσω ανάρτησης της κ. Παλαιτσάκη στο Facebook, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Εξιτήριο από το Ερρίκος Ντυνάν με το χαμόγελο του Διευθυντή Αιμοδυναμικου. Ευχαριστώ τους παντες, Γιατρους, νοσηλευτές, φίλους. Η κατάσταση της υγείας μου σε συνδυασμό με το πολυετές αιματολογικό μου πρόβλημα, με κάνει να παραιτηθω από τα εργασιακά μου καθήκοντα . Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου».

Υπενθυμίζεται ότι η Νανά Παλαιτσάκη είχε νοσηλευτεί για μερικές μέρες, μετά από έντονους πόνους που ένιωσε στο στήθος της. Με προηγούμενη ανάρτησή της, δε, είχε επισημάνει πως το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε δε σχετίζεται με το εμβόλιο.