Και το ΜέΡΑ25 καλεί την κυβέρνηση να ανοίξει την εστίαση

Πρόταση «στην Κυβέρνηση αντί να στήνει την “ΟΔΟΣ” σαν σκιάχτρα στις πλατείες, να ανοίξει την εστίαση τουλάχιστον στους εξωτερικούς χώρους» απηύθυνε το ΜέΡΑ25.

Να ανοίξει την εστίαση τουλάχιστον στους εξωτερικούς χώρους ώστε να μοιραστεί ο κόσμος και να υπάρξει καλύτερη τήρηση των αποστάσεων μέσω των τραπεζοκαθισμάτων, καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Η κυβέρνηση «ας κάνει επιτέλους όλα όσα δεν έχει κάνει 1 χρόνο, να επιτάξει δηλαδή τον ιδιωτικό τομέα υγείας, να ενισχύσει πραγματικά το εθνικό σύστημα υγείας και να δημιουργήσει το δημόσιο δίκτυο για τα μαζικά τεστ – εμβολιασμό – πρωτοβάθμια φροντίδα», προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης.

Ολόκληρη η δήλωσή του:

«Διαβάζουμε ότι η Κυβέρνηση ετοιμάζει σχέδιο για τις ανέκαθεν “αγαπημένες” της πλατείες, μαζί με ένα νέο γύρο αποπροσανατολιστικής στοχοποίησης της νεολαίας από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης της.

Προτείνουμε στην Κυβέρνηση αντί να στήνει την “ΟΔΟΣ” σαν σκιάχτρα στις πλατείες, να ανοίξει την εστίαση τουλάχιστον στους εξωτερικούς χώρους ώστε να μοιραστεί ο κόσμος και να υπάρξει καλύτερη τήρηση των αποστάσεων μέσω των τραπεζοκαθισμάτων.

Παράλληλα ας κάνει επιτέλους όλα όσα δεν έχει κάνει 1 χρόνο, να επιτάξει δηλαδή τον ιδιωτικό τομέα υγείας, να ενισχύσει πραγματικά το εθνικό σύστημα υγείας και να δημιουργήσει το δημόσιο δίκτυο για τα μαζικά τεστ-εμβολιασμό-πρωτοβάθμια φροντίδα.

Η πανδημία κ. Μητσοτάκη δεν καταπολεμάται με επικοινωνία της κακιάς κιόλας ώρας από τα μέσα της “Λίστας Πέτσα”, σας έχουν καταλάβει πια».

  • Υπενθυμίζεται πως παρέμβαση στην ίδια κατεύθυνση πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητά «μέτρα για τις πραγματικές εστίες υπερμετάδοσης» και «ένα ελεγχόμενο άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα».
ieidiseis.gr