Τα πυρά του κατά του Γιώργου Πατούλη για τα λαγουδάκια σε δρόμους της πρωτεύουσας για το Πάσχα, στρέφει ο Παύλος Πολάκης.

Επίθεση στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τα λαγουδάκια που βρίσκονται σε σημεία της Αθήνας και εύχονται «Καλό Πάσχα» εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης.
Παύλο Πολάκης - Sputnik Ελλάδα, 1920, 28.04.2021

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «απερίγραπτο λαμόγιο» τον κ. Πατούλη προσθέτοντας πως τα λαγουδάκια είναι «μνημείο κακογουστιάς» και κόστισαν 73.408 ενώ δεν θα έπρεπε να κάνουν ούτε ένα χιλιάρικο.
Μάλιστα, τον καλεί να πάει να τα μαζέψει και να επιστρέψει πίσω τα λεφτά, εκφράζοντας την εκτίμησή του πως «Περιφερειάρχης δεν θα ξαναβγείς» και τον προτρέπει να κάνει κάτι «για να μην σε φτύνουν όπου σε συναντούν».
Νωρίτερα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης και Μιλτ. Χατζηγιαννάκης, ήταν εξίσου αιχμηροί με κοινή τους δήλωση, κάνοντας λόγο για «τουλάχιστον αμφιλεγόμενη αισθητική» αλλά και «καραμπινάτο σκάνδαλο του κ. Πατούλη».
Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη  - Sputnik Ελλάδα, 1920, 28.04.2021

Όπως συνεχίζουν, τα περίφημα «λαγουδάκια» του κ. Πατούλη, μέσα από μέσα από φωτογραφική διαδικασία-εξπρές, κόστισαν 15 χιλιάδες ευρώ το ένα (χωρίς ΦΠΑ).

«Η λέξη ντροπή πλέον έχει χάσει το νόημά της για τα κατορθώματα του κ. Πατούλη. Σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες αγωνιούν για το μέλλον τους και στενάζουν οικονομικά, ο Περιφερειάρχης Αττικής διαμοιράζει τα χρήματα του ελληνικού λαού σε φίλους και κολλητούς» προσθέτουν ακόμη.

ΠΗΓΗ:https://sputniknews.gr/