Είναι εκείνος ο γείτονας που συνεχώς φωνάζει την αστυνομία όταν η μουσική ανεβαίνει. Αυτοί που έχουν μια φαρμακερή ατάκα για όλους. Εκείνοι που δεν μιλιούνται με το μισό σόι.
Αυτοί που δεν συμπαθούν ούτε τα έντερά τους.

Ζώδια που μισού όλο τον κόσμο

Παρθένος

Αυτά συμβαίνουν όταν πιστεύεις πως κάνεις τα πάντα καλύτερα από όλους. Ο Παρθένος, αυτός ο φυτούκλας, ο ερασιτέχνης δικαστής, έχει γεννηθεί για να μας διδάξει όλους πώς γίνεται το οτιδήποτε. Αλλά επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, ο Παρθένος αισθάνεται μοναχικός καβαλάρης μέσα στην έρημο, ένας ήρωας που κανείς δεν τον καταλαβαίνει αφού τίποτα δεν γίνεται σωστά και στην ώρα του.

Γι’ αυτό και τα βάζει με όλους, δείχνοντας με το δάχτυλο τις ατέλειές τους, γεγονός που τον κάνει ελαφρώς στριμμένο και σπαστικούλη στα μάτια των κοινών, τρωτών θνητών.

Σκορπιός

OVER HEREΌλα ξεκινούν από την καχυποψία του Σκορπιού, η οποία φτάνει και περισσεύει ώστε να δείχνουν όλοι ένοχοι και ανόητοι. Αυτό το ζώδιο έχει έναν έμφυτο σνομπισμό που κάποιοι παρεξηγούν και περνάνε για κακία. Δεν είναι ακριβώς μισάνθρωποι, απλά περιμένουν το χειρότερο από όλους μας, εξ’ ου κι ο κυνισμός τους. Όσο πιο «μέσα» πέφτουν στις προβλέψεις τους, τόσο πιο ενισχυμένα μνησίκακοι εμφανίζονται.

Αιγόκερως

Ο κλασικός Αιγόκερως επίσης πιστεύει ότι τα ξέρει όλα καλύτερα απ’ όλους, καθώς και πως αξίζει τα πάντα σε σύγκριση με σένα που ούτε πολύ ξύπνια είσαι, ούτε και πολύ δουλευταρού. Πάρα πολύ πιθανό η ατάκα «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» να πρωτοβγήκε από χείλη Αιγόκερου. Όπως και το «είστε όλοι ηλίθιοι».

Ζώδια με την περισσότερη αρνητική ενέργεια

Υδροχόος

Είναι καλά παιδιά οι Υδροχόοι, αρκεί να μην τους πατήσεις τον κάλο. Δηλαδή, αν καταλάβουν ότι «το παίζεις» κάτι άλλο από αυτό που είσαι πραγματικά, αν πας να τους πουλήσεις μούρη/προσβάλλεις έστω κι άθελά σου/προσπαθήσεις να τους αλλάξεις/τους τη βγεις με κόκκινο, θα σε κάνουν με τα κρεμμυδάκια. Ο Υδροχόος είναι επίσης και λίγο ζηλιάρης, κατά το «γιατί αυτή/ός κι όχι εγώ;». Κατά τ’ άλλα είναι γλυκύτατο ζώδιο.

OVER HEREΤαύρος

Ο ρεαλιστής Ταύρος ενεργοποιεί το σύστημα ψεκασμού χολής όταν στην «ατμόσφαιρα» εμφανιστούν περίεργα «ατομίδια» που κοκορεύονται για την τελειότητά τους. Κόκκινο πανί για τον Ταύρο η αλαζονεία και ο εγωκεντρισμός, κι αυτό γιατί ο ίδιος απεχθάνεται να μπαίνει σε διαδικασία ανταγωνισμού για το ποιος είναι πιο τέλειος.

Καρκίνος

Η ανασφάλεια του Καρκίνου, η οποία αν ξεφύγει μπορεί να μεταλλαχθεί σε μη διαχειρίσιμο κόμπλεξ, του δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις του με τους ανθρώπους που δεν νιώθει ότι εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος μ’ εκείνον. Τα Καρκινάκια είναι συναισθηματικά και όταν ζορίζονται παθαίνουν παλιμπαιδισμό του στιλ «μου ‘φαγαν το μπιφτέκι μου».

Κι αυτό δεν είναι πολύ ευχάριστο, αφού κατεβάζουν μούτρα, ρολά, μπινελίκια και γενικώς χρυσό πιάνουν, κάρβουνο το αφήνουν από την έκρηξη αρνητικής ενέργειας. Αν τους πάρεις με το καλό και δεν χάσεις την υπομονή σου, ισιώνουν, μέχρι την επόμενη φορά που θα νιώσουν ευάλωτοι. Καλή τύχη.

πηγη:https://liferight.gr/

You May Also Like

Σοκάρει η χαμηλή τιμή της βενζίνης στην Κυπρο – Τι συμβαίνει με την Ελλάδα;

Σοκάρει η χαμηλή τιμή της βενζίνης στην Κυπρο – Τι συμβαίνει με…

Μα, μεταναστόπουλα στα νηπιαγωγεία μας;…

Παντελής Μπουκάλας

Η δολοφόνος που την λιντσάρισαν στη Βαρκελώνη. Απήγαγε και δολοφονούσε παιδιά, αφού τα έβγαζε στην πορνεία. Έπινε το αίμα τους και δημιουργούσε με τη σάρκα τους φάρμακα για τη φυματίωση

Η δολοφόνος που την λιντσάρισαν στη Βαρκελώνη. Απήγαγε και δολοφονούσε παιδιά, αφού…

Τζόγος, αλκοόλ και πάθη: 10 διάσημοι Έλληνες που έζησαν τον εφιάλτη της εξάρτησης και τελικά βγήκαν νικητές

Table of Contents Hide Τζόγος, αλκοόλ και πάθη: 10 διάσημοι Έλληνες που…

Το νέο σπίτι της Gwyneth Paltrow μας έδωσε 4 φανταστικά tips διακόσμησης

Table of Contents Hide Το νέο σπίτι της Gwyneth Paltrow μας έδωσε…

Πώς ένα ομόφυλο ζευγάρι ξεγέλασε τον παπά και τους πάντρεψε στην Ισπανία – Η ιστορία τους έκανε αίσθηση το μακρινό 1901

Πώς ένα ομόφυλο ζευγάρι ξεγέλασε τον παπά και τους πάντρεψε στην Ισπανία…

«Ο δολοφόνος των φαστ φουντ» που ήθελε να γίνει τραγουδιστής. Σκότωσε 7 εργαζόμενους σε τρία διαφορετικά φαστ φουντ

  «Ο δολοφόνος των φαστ φουντ» που ήθελε να γίνει τραγουδιστής. Σκότωσε…

Νόαμ Τσόμσκι: Πλησιάζουμε το πιο επικίνδυνο σημείο στην ιστορία της ανθρωπότητας – Τι είπε για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Νόαμ Τσόμσκι: Πλησιάζουμε το πιο επικίνδυνο σημείο στην ιστορία της ανθρωπότητας –…

Γυναικοκτονία. Η λέξη που χαρακτηρίζει τα εγκλήματα κατά των γυναικών

Γυναικοκτονία. Η λέξη που χαρακτηρίζει τα εγκλήματα κατά των γυναικών

Ελεύθερος Σκοπευτής – Οπισθοδρομεί η φροντίδα για την υγεία των συνταξιούχων

Όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου αναφέρονται στα περήφανα γηρατειά δείχνοντας το ενδιαφέρον τους…