“Δεν είναι επιδειξίας” δήλωσε, την Πέμπτη (06/05), ο πατέρας του 22χρονου που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη για σεξουαλική παρενόχληση σε νεαρή κοπέλα, έχοντας τα γεννητικά όργανά του σε κοινή θέα.

Σάλο προκάλεσε, την Πέμπτη (06/05), η καταγγελία μιας νεαρής κοπέλας πως, το προηγούμενο βράδυ, ένας άνδρας που είχε τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα, την ακολούθησε ως την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει στη Νέα Σμύρνη, με τον πατέρα του 22χρονου να δηλώνει πως «ο γιος του δεν είναι επιδειξίας».
Ειδικότερα, ο πατέρας του 22χρονου συλληφθέντα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε και για εμπλοκή σε άλλες τρεις παρόμοιες περιπτώσεις, δήλωσε στο STAR: «Το παιδί είναι τέλειο, από εκεί και πέρα τι άλλο να σου πω; Εγώ που γνωρίζω, πιστεύω ότι δεν είναι επιδειξίας. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο, ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».
Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 22χρονου είπε πως ο εντολέας του αρνείται κάθε κατηγορία και πρόσθεσε ότι «αν υποτίθεται ότι έχει γίνει (το καταγγελλόμενο περιστατικό), είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Το χρονικό

Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε, αρχικά, το περιστατικό με ανάρτησή της στο Facebook την Πέμπτη (06/05) και η ίδια περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε.
Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα μίλησε στο MEGA και, μεταξύ άλλων είπε ότι, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, έφτανε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, κοιτάζοντας πίσω της και έχοντας τα κλειδιά στο χέρι της.
Έπειτα, η ίδια μπήκε γρήγορα στην πολυκατοικία, έκλεισε την πόρτα και ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκε ο νεαρός που την ακολουθούσε από τη στάση του τραμ και για περίπου 300 μέτρα.
Μάλιστα, όπως επισημάνθηκε, όταν εκείνος έφτασε στην είσοδο, «κόλλησε» το πρόσωπό του στην πόρτα και διαπίστωσε ότι η κοπέλα είχε ήδη ανέβει στο διαμέρισμά της και έφυγε, αλλά οι κινήσεις του είχαν ήδη καταγραφεί σε βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας.
Κατόπιν, η νεαρή κοπέλα δήλωσε:
«Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του, ας πούμε, και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήταν πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι οπότε δεν το είδα».
Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης
Ακόμα, η κοπέλα περιέγραψε τον φόβο της καθώς, ενώ χαιρετούσε μία φίλη της, όπως είπε, είδε έναν άνθρωπο από πίσω της να την ακολουθεί και τότε σκέφτηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήταν μόνες τους στον δρόμο οπότε φοβήθηκε ως γυναίκα.
Στη συνέχεια, οι αστυνομικές Αρχές προσήγαγαν έναν ύποπτο, τον οποίο αναγνώρισε η νεαρή κοπέλα και έτσι ο 22χρονος συνελήφθη.
You May Also Like

Άρση μέτρων: Πρόστιμο 150 ευρώ σε όσους δεν φορούν μάσκα εκεί που απαιτείται

Άρση μέτρων: Πρόστιμο 150 ευρώ σε όσους δεν φορούν μάσκα εκεί που…

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Οι ιδιώτες πάροχοι πίεσαν τη ΡΑΕ για να εφαρμόσει και η ΔΕΗ τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Οι ιδιώτες πάροχοι πίεσαν τη ΡΑΕ για να εφαρμόσει και…

Πάρος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 42χρονος σέρφερ

Τα ιχνη του σέρφερ είχαν χαθεί από τον Δεκαπενταύγουστο

Σάλος στη Γερμανία: Το πιστοποιητικό νόσησης Covid διαρκεί 3 μήνες για έναν πολίτη και 6 για έναν βουλευτή

Σάλος στη Γερμανία: Το πιστοποιητικό νόσησης Covid διαρκεί 3 μήνες για έναν…

Κορονοϊός – Λετονία: Ανοίγει η πόρτα για απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζόμενων

Κορονοϊός – Λετονία: Ανοίγει η πόρτα για απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζόμενων

Ο “δάσκαλος της χρονιάς”: Τα σχόλια στην ορθογραφία των μαθητών του που πρέπει να εφαρμόζονται σε κάθε τάξη

Ο “δάσκαλος της χρονιάς”: Τα σχόλια στην ορθογραφία των μαθητών του που…

Εξαδάκτυλος σε ΣΚΑΪ: Ενδεχομένως από 1η Μαρτίου να ξανανοίξουν κάποιες δραστηριότητες

Όπως είπε ο κ. Εξαδάκτυλος, «μέσα στη βδομάδα θα δούμε μια σταθεροποίηση…

Δημητρακόπουλος για υπόθεση Πάτρας: Να επανέλθει η ποινή ισόβιας κάθειρξης αορίστου χρόνου

Δημητρακόπουλος για υπόθεση Πάτρας: Να επανέλθει η ποινή ισόβιας κάθειρξης αορίστου χρόνου