Γλυκά Νερά: Σκότωσαν νεαρή μητέρα δίπλα στο μωρό της – Σοκάρουν οι πρώτες πληροφορίες

 

Αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά με ληστεία μετά φόνου. Σκότωσαν νεαρή μητέρα δίπλα στο μωρό της, δεμένος και χτυπημένος ο σύζυγός της. Νεκρός και ο σκύλος.

Σοκάρουν οι πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με αυτές, έπνιξαν με ένα μαξιλάρι την 20χρονη μητέρα δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, ενώ ο σύζυγός της βρέθηκε χτυπημένος και δεμένος σε κατάσταση σοκ. Αυτή ήταν η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού μετά από επανειλημμένες κλήσεις των γειτόνων.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκυλί βρήκαν οι αστυνομικοί κρεμασμένο στα κάγκελα της αυλής, ενώ άρπαξαν 10-15 χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα αντίστοιχης αξίας.

Το σκηνικό του άγριου εγκλήματος περιέγραψε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας.

Οι γείτονες, όπως είπε, ανησύχησαν, καθώς άκουγαν αρχικά το σκυλί να γαβγίζει, ενώ μετά άκουσαν το μωρό να κλαίει και πολλές φωνές.

Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, οι αστυνομικοί παραβίασαν την οικία και μπήκαν μέσα. Βρήκαν τον σύζυγο χτυπημένο και τη γυναίκα δεμένη και νεκρή δίπλα του. Ο ίδιος έκανε λόγο για μια σοβαρή και αποτρόπαια ληστεία.

Μάλιστα, εκτίμησε ότι πρόκειται για «σοβαρούς κακοποιούς». «Δεν είναι απλοί κακοποιοί αυτοί που έκαναν αυτή την πράξη» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τα πρώτα στοιχεία του εγκλήματος.

ieidiseis.gr