Την κατ΄ εξαίρεση λειτουργία τους, προβλέπει η ΚΥΑ που δημοσιεύθηκε χθες βράδυ. Διευρυμένο το ωράριο από 7πμ έως 22:30μμ. Στόχος η ανάκτηση της «χασούρας».

Ανοικτά, τις δύο ερχόμενες Κυριακές 16 και 23 Μαϊου, θα είναι τα καταστήματα (εμπορικά, σούπερ μάρκετ κ.ο.κ) σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ άρσης των περιορισμών που δημοσιεύθηκε αργά χθες βράδυ.

Πέραν όμως της λειτουργίας τις προαναφερθείσες Κυριακές, προβλέπεται και διευρυμένο ωράριο από τις 07.00 το πρωί έως τις 22:30 το βράδυ για τα καταστήματα τροφίμων, τα οποία όμως επιτρέπεται να κάνουν κατ’ οίκον παραδόσεις (delivery) έως τη 01.00.

Για τα εμπορικά καταστήματα το ωράριο είναι επίσης διευρυμένο από τις 07.00 έως τις 21.00.

Ανοικτά, επίσης με ωράριο από 7:00πμ έως και τις 21:00μμ, μπορούν να είναι τις δύο Κυριακές τα κομμωτήρια, καθώς και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, πεντικιούρ κ.ο.κ.)

Η κατ’ εξαίρεση λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές 16 και 23 Μαϊου, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επιλέχθηκε με στόχο την ανάκτηση των απωλειών που έχει υποστεί το εμπόριο από τους περιορισμούς που ίσχυσαν έως και χθες.

ΠΗΓΗ:https://www.euro2day.gr/